Piraatit avoimimpia vaalirahoituksessa Keski-Suomessa

Keski-Suomen Piraatit
Lehdistötiedote 23.3.2015

Piraatit avoimimpia vaalirahoituksessa Keski-Suomessa

Kaikki Piraattipuolueen ehdokkaat Keski-Suomessa ovat jättäneet ennakkoilmoitukset eduskuntavaalien vaalirahoituksesta. Myös valtakunnallisesti lähes kaikki piraattiehdokkaat ovat julkaisseet rahoitustietonsa.

”Haluamme olla edelläkävijöitä politiikan rahoituksen avoimuuden suhteen. Piraateille on tärkeää, että äänestäjä pääsee näkemään jo varhaisessa vaiheessa ehdokkaansa mahdolliset taloudelliset sidokset” toteaa Keski-Suomen piraattien puheenjohtaja, eduskuntavaaliehdokas Miika Hämynen.

Keskisuomalaiset piraattiehdokkaat kampanjoivat näillä näkymin pienillä budjeteilla: rahaa käytetään korkeintaan muutamia satasia. ”Kun resursseja ei ole paljon, joutuu jokaista euroa miettimään tarkemmin. Panostan sähköiseen markkinointiin, joka on kohtalaisen edullista mutta kattavaa”, Hämynen jatkaa.

Piraattipuolue on haastanut myös muut puolueet jättämään vaalirahoitusilmoituksia hyvissä ajoin. Määräaikana on vaalipäivän aatto 18.4.2015, mutta jokainen voi pohtia viime tingassa jätetyn ilmoituksen hyötyä äänestäjälle.

Lisätietoja antavat

Miika Hämynen, piirin puheenjohtaja
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 46 6394864

Jonna Purojärvi, piirin varapuheenjohtaja, Piraattipuolueen tiedottaja
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi
+358 45 310 2351

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*