Piraattipuolueen puoluepäivät Jyväskylässä tulevana viikonloppuna

Keski-Suomen piraatit
Lehdistötiedote 7.12.2015

Piraattipuolueen puoluepäivät Jyväskylässä tulevana viikonloppuna

Piraattipuolue ja sen nuorisojärjestö Piraattinuoret järjestävät puoluepäivät Jyväskylän Valorinteellä 11.–12.12.2015. Ensimmäistä kertaa puolueen historiassa järjestettävä tapahtuma tuo Jyväskylään kymmenittäin puolueen aktiiveja ympäri Suomen.

Perjantaina ohjelma alkaa kello 17 kahvittelulla ja puolueen puheenjohtaja Tapani Karvisen puheella. Tämän jälkeen pidetään puolueiden välinen keskustelupaneeli, johon on kutsuttu edustajia kaikista Jyväskylässä toimivista puoluejärjestöistä.

Humoristisesti nimetyn innovatiivisen synergiapaneelin tavoitteena on tavanomaisista vaalipaneeleista poiketen löytää ennemminkin yhteisiä tavoitteita ja puolueiden välistä yhteisymmärrystä vastakkainasettelun sijaan. Aiheina on sekä tyypillisiä piraattiteemoja että syksyn aikana nousseita isoja poliittisia kysymyksiä. Paneeli on avoin kaikille.

Lauantai järjestetään workshop-hengessä ja päätavoitteena on kouluttaa puolueen aktiivitoimijoita. Vieraspuhujaksi on kutsuttu Otso Kivekäs, joka kertoo terveydenhuollon tietojärjestelmistä. Kansainvälistä väriä tuovat Ruotsin piraattiaktiivit Erik Einarsson ja Fabian Rosdalen.

Puolueen aktiiveja on lauantai-iltapäivästä tavattavissa myös Jyväskylän kävelykadulla. Piraattipuolue kerää kannattajakortteja palatakseen puoluerekisteriin. Kortteja on tällä hetkellä kerätty yhteensä noin 3000 vaaditusta 5000:sta.

Lisätietoja puoluepäivistä: http://piraattipuolue.fi/puoluepaivat
Paneeli Facebookissa: https://www.facebook.com/events/526842340824072/
Puoluepäivät Facebookissa: https://www.facebook.com/events/417042228493419/
Valorinne: http://www.valorinne.fi/

Lisätietoja antaa tapahtuman vastuuhenkilö Jonna Purojärvi, jonna.purojarvi ät piraattipuolue.fi, +358 45 310 2351

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*