Piraattipuolueen puheenjohtajistoon tarjolla keskisuomalaisväriä

Keski-Suomen piraatit
Lehdistötiedote 31.5.2016

Piraattipuolueen puheenjohtajistoon tarjolla keskisuomalaisväriä

Piraattipuolue järjestää kevätkokouksensa 11.6.2016 Lahdessa. Kokouksessa valitaan uusi puoluehallitus kaksivuotiselle toimikaudelle.

Puolueen puheenjohtajaksi on ehdolla kaksi jyväskyläläistä piraattiaktiivia, Arto Lampila ja Jonna Purojärvi. Heidän lisäkseen paikkakunnalta hakee puolueen varapuheenjohtajaksi Miika Hämynen. Kaikki kolme ovat toimineet jo pidempään puolueen Keski-Suomen piiriyhdistyksen hallituksessa.

Lampila on toiminut Piraattipuolueen puoluesihteerinä vuodesta 2012.
”Kaksi keskeisintä asiaa: tekijöille tilaa ja ihmiset esiin. Tärkeintä on rakentaa piraattiliikkeestä yhteisö, johon halutaan kuulua. Puolueen viestinnän tulee entistä paremmin nostaa esiin toiminnassa mukanaolevien monenkirjava joukko.”
Lampilan hakemus ja esittely

Purojärvi on tällä hetkellä puolueen nuorisojärjestön Piraattinuorten puheenjohtaja.
”Vuoden 2017 kuntavaalit tulevat määrittämään puolueen tulevaisuutta. Puolueemme tulee olla jäseniään varten. Tämä tavoite toteutuu, kun aktiivisille tekijöille annetaan vastuuta ja heille mieleisiä tehtäviä. Vahvuutenani pidän laajaa jäsentuntemusta.”
Purojärven hakemus ja esittely

Hämynen on Keski-Suomen piraattien puheenjohtaja.
”Painopisteitäni hallituksessa ovat puolueen jäsenyhdistykset, taustabyrokratian helpottaminen ja tietojärjestelmät. Pidän itseäni kohtalaisen hyvänä yhdistysbyrokraattina, minkä takia toimin mieluusti organisointitehtävissä.”
Hämysen hakemus ja esittely

Puheenjohtajistoehdokkaat on valittu 12.5.2016 ehdolle ensi vuonna järjestettäviin kuntavaaleihin. Keski-Suomen piraattien tiedote aiheesta.

Lisätietoja antavat

Jonna Purojärvi
0453102351

Miika Hämynen
0503097624

Arto Lampila
0408454660

etunimi.sukunimi ät piraattipuolue.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*