Piraattipuolueen puheenjohtajaksi jyväskyläläinen Jonna Purojärvi

Keski-Suomen piraatit
Lehdistötiedote 11.6.2016

Piraattipuolueen puheenjohtajaksi jyväskyläläinen Jonna Purojärvi

Piraattipuolue on tänään puoluekokouksessaan Lahdessa valinnut uuden puoluehallituksen toimintakaudelle 2016-2018. Uuteen hallitukseen valittiin puheenjohtajaksi Jonna Purojärvi, 27, Jyväskylästä. Purojärvi toimii myös puolueen nuorisojärjestö Piraattinuorten puheenjohtajana.

Hallituksen varapuheenjohtajistoon valittiin niin ikään Jyväskylästä kotoisin oleva aiemmin puoluesihteerinä toiminut Arto Lampila. Puolueelle valittiin yhteensä kolme varapuheenjohtajaa: Lampilan lisäksi Petrus Pennanen, Helsinki ja Tapani Karvinen, Turku.

Myös kolmas jyväskyläläinen piraatti Miika Hämynen valittiin puoluehallitukseen, varsinaiseksi jäseneksi. Muut hallituksen jäsenet ovat Janne Paalijärvi, Olli Markkanen, Harri Kivistö, Pasi Vähämartti ja Satu Immonen. Hallituksen varajäseniksi valittiin Raoul Plommer, Pekka Mustonen, Tiia Mustonen, Ville Hautakangas ja Paavo Tertsunen.

”Kuntavaalit ovat ilman puoluetukea toimivalle puolueelle suuri ponnistus ja vaativat vahvaa yhteistyötä. Voin katsoa luottavaisin mielin tänään valittua hallitusta: sen jäseniltä löytyy paljon kykyä ja energiaa. Vankka yhteinen visio vie Piraattipuolueen varmasti useaan kunnanvaltuustoon”, luottaa Purojärvi.

Keski-Suomen piraattien tiedote puheenjohtajaehdokkuuksista ennen puoluekokousta.

Lisätietoja antavat

Jonna Purojärvi
045 3102351

Arto Lampila
040 8454660

etunimi.sukunimi ät piraattipuolue.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*