Epäkorrektia, whiic! (osa 2)

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Epäkorrektia, whiic! Epäkorrektia, whiic! (osa 2)

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 2.11.2009 at 16.13
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Aihe #2: Pedofiilit parantumattomana parafiliana eivät sen enempää pahoja ihmisiä kuin homotkaan.
Uusi aihe. Ei aiempaa viestiketjua.

Homoseksuaalisille kuuluu tasavertaiset oikeudet ihmisinä. Homoseksuaalisuutta ei opita eikä valita, ja erityisesti siitä ei voi oppia pois. Koska homoseksuualisuus on asia, jonka syntymistä ei voi välttää eikä voi peruuttaa jälkikäteen, he ovat siihen syyntakeettomia eikä heitä voi siitä tuomita. Näin ainakin meille argumentoidaan.

Sen lisäksi, että tästä poikkeavuudesta ei saa käyttää sanaa ”sairaus”. Hei, eihän siitä olisi saanut käyttää edes sanaa ”poikkeavuus”!

Pedofilia on parafilia (ICD-10: F65.4), jossa pedofiiliksi kutsutun yksilön seksuaalinen suuntautuminen kohdistuu vain ja ainoastaan seksuaalisesti kehittymättömiin, esimurrosikäisiin lapsiin.” (wikipedia)

Tämän lisäksi puhutaan myös inklusiivisista pedofiileistä, joilla on lisäksi kiinnostusta aikuisiin ihmisiin, vaikka se tuon tiukimman määritelmän mukaan olisi enää pedofiliaa. Pedofiileiksi leimataan myös efebofiilit (engl. ephebophile), jotka ovat kiinnostuneita murrosikäisiin (ei-esimurrosikäisiin) nuoriin.

Jos tämä määritelmän laventaminen ei ole jo johtanut tarpeeksi kauas on sama pedofiili yhdistetty lapsenraiskaajaan vaikka tämä on murto-osa pedofiileista ja ephebofiileistä. Vähän kuin synonymisoisi homon ja vankilaraiskauksen toisiinsa. Tämmöinen synonymisointi olisi homoja sallivassa nyky-yhteiskunnassa viharikos, josta joutuisi vankilaan.

Palaan kuitenkin takaisin alkup. määritelmään: pedofilia on parafilia.
”Parafiliat ovat tavallisesta poikkeavia seksuaalisia suuntautumisia. Parafiliat kuuluvat seksuaalisiin käyttäytymis- ja kohdehäiriöihin (ICD-tautiluokituksessa luokka F65) ja ne tarkoittavat erotoseksuaalista ja psykologista tilaa, jossa yksilö on toistuvasti ja pakkomielteisesti riippuvainen jostakin epätavallisesta tai sosiaalisesti ei-hyväksyttävästä ärsykkeestä seksuaalisen mielihyvän kohteena tai välineenä. Kyseessä on deviaatio (kr. para), johon seksuaalinen kiinnostus (kr. filia) kohdistuu. Termin kehitti seksologi John Money. Termin on määrä korvata käsite perversio.”

Se on siis tauti. Kuten homouskin oli, kunnes se 80-luvulla vapautettiin tautiluokituksesta poliittisen ”korrektiuden” merkeissä.

Aamulehdestä 2.11.2009 ”Pahantekijää ei erota päältäpäin”
”Pedofilia on taipumus, jonka muuttaminen terapian avulla epäonnistuu lähes aina. Sillä voidaan korkeintaan saada ihminen paremmin sisäistämään, kuinka traagisia tekojen seuraukset ovat uhreille ja pidättäytymään taipumuksensa toteuttamisesta.”
…artikkeli jatkuu puhumalla kastraatiosta ja säännöllisesti otettavista pillereistä vaikka ennen sitä ottikin esille sen, että pedofiilikin voi oppia käyttäytymään soveliaasti parantumatta.

Missä siis yhteiskunnallinen logiikka ontuu, kun parantumattomuus kelpaa perusteeksi homouden laillistamiselle, kun taas ”pedofiilien” (muk. luk. efebofiilit, jotka eivät lääketieteellisesti heihin kuulu) ehdotettuun hoitoon kuuluu kaikkien seksuualisten viettien salpaaminen lääkkeillä? Eikö homojen haluja voitaisi myös salvata, jotta he eivät loukkaisi kristillistä moraalia sotkemalla lakanansa santorumiin? Jos homous on sallittua juuri sen takia, että se ei ole heidän päätöksensä, eikö yhteiskunnan kuulu ”auttaa” heitä sitten pidättäytymään kaikesta seksistä?

DISCLAIMER:
Jos tekee mielesi raivota minulle, huomioi, että en missään vaiheessa puolustellut lapsenraiskausta tai edes hyväksikäyttöä, ainoastaan sairautta, joka on siellä taustalla näille teoille, ja mielihaluja joita he voivat oppia olemaan toteuttamatta yhteiskunnan muita jäseniä loukkaavalla tavalla.

Kirjoitin myös kieli poskessa ja hyväksikäytin lähes joka vaiheessa tarkoituksella sitä, että puhekielessä pedofiili synonymisoidaan lapsenraiskaajaan. Kaikki homovastaisuus on satiiria. Vaikka miellänkin homouden yhä samaksi parafiliaksi mitä se oli ennen 80-lukua, se ei tarkoita, että tuomitsen heitä, kuten en tuomitse muitakaan perversioita. Olen vain huomattavasti suvaitsevampi ihminen kuin muut, sillä olen moralisoimatta ketään pelkän ajatusrikoksen takia. Sitähän periaatteessa kaikki parafiliat itse ovat. Käyttäytyminen parafilian tuomien halujen mukaan on aivan eria asia ja sen korostaminen oli viestin perimmäinen idea.

Sikäli ikävä pilata hyvä satiiri tämmöisellä ilmoituksella, mutta tässä fasistivaltiossa täytyy aina varautua siihen, että joku idiootti ottaa sanomiset niin vakavasti, että ilmoittaa viestin viharikoksena poliisille, jossa sitten yhdestä lukutaidottomasta ja toisesta kirjoitustaidottomasta poliisista koostuva työpari alkaa pähkäillä täyttyykö rikoksen tunnusmerkit.

Oi, perrr. Virkavallan halventamista.