Jaa, että mikä kyrsii?

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 16.10.2009 at 14.00
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Suuri ongelma maahanmuuttajien toleroinnissa on se, että pesäeroa ei pystytä tai haluta tehdä:
– todellisten pakolaisten
– elintaso”pakolaisten”
– ”turisteina” tänne EU:n alueelta kerjäämään tulleiden ja
– työperäisten maahanmuuttajien
välillä.

Työperäiset maahanmuuttajat ovat tunnollista ja ahkeraa sakkia… mutta pistää monen duunarijäärän vihaiseksi, jos on häntä parempi työntekijä eikä halua lakkoilla ja naputtaa palkkauksesta ja eduista koko ajan.

Todelliset pakolaiset puolestaan kärsivät siitä, että heitä ei helpolla erota elintasopakolaisista… sillä onnistuivathan he jo kusettamaan maahanmuuttoviranomaisetkin. Oikeastaan kyllä heidät toki erottaakin, erityisesti sen jälkeen, kun ovat tänne muuttaneet eivätkä he enää näe tarvetta näytellä sorrettua. Kyllä kelpaa valtion rahoilla kustannettu auto ja kultakellot irakilaisille. Kelpaa hengailla ja haistatella syntyperäisille suomalaisille (lue: olla rasisteja) kun tietävät, että enemmistön edustajaa ei katsota yhtä suopeasti jos palauttaa rasistiset ilmaisut takaisin solvaajan suuntaan. Vrt. saa sanoa, että suomalaisilla on ryyppääminen geeneissä, mutta jos sanoo, että somalilla on laiskottelu geeneissä, joutuu kyllä käräjille.

On mielestäni aika naurettavaa tuo uutisointi. Lähestulkoon aina, kun uusnatsit (skinheadit tai miksikä heitä kutsuisikaan) tappelee maahanmuuttajien kanssa, kyseessä on maahanmuuttajien vastaava väkivaltakerho. Saisivat puolestani tappaa toinen toisensa sukupuuttoon, molempien laitojen rasistit. Vika on siinä, että media näkee vain valkoisen rasismin, mutta ei sitä mustaa rasismia.

Lue lehtiä. Taas oli Aamulehdestä luettavissa huppareihin pukeutuneiden ihmisten suorittamasta joukkoraiskauksesta, ja porukasta oli varmuudella vähintään puolet mustia. Eikö tämä ihmetytä? He ovat kuitenkin häviävän pieni vähemmistö, mutta pääsevät uutisiin toistuvasti samaan tapaan kuin esim. syntyperäisistä suomalaisista saa lukea rattijuoppotoilailujen merkeissä.

Mustalaiset… nämä eivät pääse edes uutisiin, koska autovarkaudet ovat niin ”mitätöntä” että niistä ei uutisoida. Poliisi kyllä tietää mustalaisten osallisuuden rikoksissa, mutta kappas kummaa, kun asiasta ei saa ilman rikossyytettä edes julkaista totuudenmukaista tilastotietoa, kun ei saisi yleistää. Miksihän saa esimerkiksi julkaista tietoa alkoholin vaikutuksesta ajokykyyn, kun sekin on yleistystä?

___

Muistakaa Godwinnata oikein urakalla nyt kun päivitin profiili-avattaren. :3