Pelisääntöjä kirjallisuutta koskevaan keskusteluun

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Toimintaa tukevaa kirjallisuutta Pelisääntöjä kirjallisuutta koskevaan keskusteluun

Julkaisija Vastaukset
cawa # Posted on 26.2.2008 at 8.37
Profiilikuva käyttäjästä cawa

Toisten esiintuomien lähteiden kommentointi

Teknistä osaamista sekä lähteitä Piraattipuolueen digitaalisiin oikeuksiin liittyvissä asioissa meiltä löytyy käsittääkseni jo nyt pienen kylän verran. Nyt tilanne on kuitenkin se että olemme poliittisen liikkeen, eli toisin sanoen, ihmisten ajattelutapaan ja käyttäytymiseen vaikuttavien tekijöiden muokkaajiksi pyrkivän ryhmittymän luomistilassa, jossa olemme toden totta altavastaajina. Maassamme asuu satoja tuhansia ellei miljoonia ihmisiä jotka eivät osaa alkeellisestikaan selittää termien digitaali ja analogi eroja. Tarkoituksemme on vaikuttaa myös näiden ihmisten tulevaisuuteen ja heidän uskonsa ja luottamuksensa kasvattamiseen.

Meitä ei siis palvele kryptisten termien viljely eikä vain itseymmärtämiemme ajatusmaailmojen ja ideologioiden toisto. vaan tiemme menestykseen tulee ainoastaan kyvystämme perustella sekä tuoda esiin tarkoitusperiimme liittyviä aihealueita ERITTÄIN kansanläheisesti. Tunnetusti valtaosassa ihmisiä herättää pelkoa sekä puolustusreaktioita erityisesti tuntemattomat termit ja tekniset käsitteet.

Tästä syystä pyydänkin teitä kauniisti kaikkia asioiden eteenpäinviejiä kunnioittamaan toisten kanssaystävien esilletuomia kirjallisuuslähteitä. Eli älkää syyllistykö samaan mitä vastaan yritämme taistella, älkää IKINÄ tyrmätkö muiden ajatuksia ilman perusteluja, varsinkaan jos ette kyseisiä lähteitä ole itse edes puolianalyyttisesti tutkineet ja niiden käyttökelpoisuuteen perehtyneet.

Yksi ohjelma, tuhansia thredejä, miljoonia rivejä – kaikkia tarvitaan halutun toiminnalisuuden tuottamiseen.