Piraatit söivät Kasvin

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Vaalitulos Piraatit söivät Kasvin

Julkaisija Vastaukset
Letesgubbe # Posted on 19.4.2011 at 11.50
Profiilikuva käyttäjästä Letesgubbe

http://blogit.tietokone.fi/ossi/2011/04/piraatit-soivat-kasvin/?utm_source=uutiskirje&utm_medium=uutiskirje&utm_campaign=uutiskirje

”Ja kun vihreistä päästiin puhumaan, niin voi pojat, että Jyrki J. J. Kasvin putoaminen korpeaa! Kasvi on ollut eduskunnan harvoja valopilkkuja ymmärtäessään avoimen tietoyhteiskunnan tärkeyden. Nyt tapahtunut eduskunnasta putoaminen menee ennen kaikkea piraattipuolueen piikkiin: piraattiteinit imuroivat omaan idealistiseen maaliinsa yli 3 000 ääntä uudellamaalla ja saivat tämän seurauksena… niin, eivät yhtikäs mitään.”

”Mutta ovat vihreät kyllä tällä vaalikaudella itsekin edesauttaneet tappiotaan tietoyhteiskunta-asioissa. Demareihin sittemmin loikanneen piraattipojista äidillisiä tunteita saavan Kaisa Rastimon ja Heli “piuhat poikki piraateilta ja kasettimaksu kännyköihin” Järvisen kannanotot tietoyhteiskunta-asioista ovat olleet niin pöyristyttäviä, että yksikään IT-alaa edes pinnallisesti tunteva ei voi mitenkään kuvitella riskeeraavansa ääntään tällaisia asioita de facto ajavalle puolueelle.”