Re: 14 tapaa tienata ilman tekijänoikeuksia

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta 14 tapaa tienata ilman tekijänoikeuksia Re: 14 tapaa tienata ilman tekijänoikeuksia

Julkaisija Vastaukset
Henull # Posted on 13.3.2008 at 14.19
Profiilikuva käyttäjästä Henull

Hyviä tapoja suuri osa, muutamaan heitän kommenttia.
Quote:
Tukipalvelut
Soveliain tietokoneohjelmiin: ohjelman alkuperäiset tekijät tuntevat sen toiminnan parhaiten, ja voivat maksusta tarjota asiantuntemustaan siinä ilmenevien ongelmien korjaamiseen.

Tämä on käytössä nykyään jo Open Source puolella. Huomataan toki, että mikäli kaikki softafirmat siirtyvät tähän, aletaan ohjelmistoista tehdä niin mielettömän vaikeakäyttöisiä, että niitä ei ilman opastusta osaa käyttää kukaan. Hyvä tahto ei elä maailmassa. Rahaa halutaan, ja sitä saa jos ihmiset joutuvat ostamaan tukipalvelua siitä, että löytävät ’Tulosta’ painikkeen tekstinkäsittelyohjelmastaan.

Quote:
Valikointi
90% kaikesta on roskaa: monet ihmiset tahtovat vain nauttia mestariteoksista tuhlaamatta aikaa keskinkertaisuuksien lukemiseen. Kustantamot ja levy-yhtiöt voivat edelleen tehdä voittoa ja toimia laadun merkkeinä, jos laskevat hintansa tarpeeksi alas ja ottavat julkaisulistoilleen ainoastaan laadukkainta taidetta.

Mikä on roskaa? Minun mielestäni kaikki hip hop / r’n’b on roskaa, mutta yllättäen sille löytyy kyllä kuuntelijoita. Mitä sitten tehdään, kun kukaan ei suolla ilmoille kuin sitä mainstream musiikkia, sillä sitä ostetaan eniten, eli vain sitä kannattaa tuottaa. Sitten kuunnellaan kaikki sitä? Mitkä ovat mestariteoksia? Seitsemän veljestä haukuttiin aikanaan, ja nyt se on kaikkien tiedossa. Holokausti kaikelle mikä ei miellytä mainstreamia?