Re: Ehdotus puolueen yleiseksi tekijänoikeuskannaksi

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Ehdotus puolueen yleiseksi tekijänoikeuskannaksi Re: Ehdotus puolueen yleiseksi tekijänoikeuskannaksi

Julkaisija Vastaukset
mikael halila # Posted on 6.4.2008 at 7.15
Profiilikuva käyttäjästä mikael halila

[quote=sarte]Falkvingen käyttäminen lähteenä ja auktoritettina on kuin kerjäisi verta nenästään. Myöskään Pirat Partietia ei kannata käyttää lähteenä. Korkeintaan esimerkkinä, että PP:n ajamalle asialle riittää kannatusta myös muualla pohjoismaissa.[/quote]

On täysin asiallista merkitä lähdeviitteellä missä Falkvinge on näin sanonut. Kysymyshän ei tässä ole siitä, että Falkvingeä käytetään auktoriteettinä vaan siitä, että lainataan hänen tekemäänsä vertausta.

Quote:Muissa yhteyksissä viittausten todistusarvo on samaa luokkaa kuin Microsoftin tekemien tutkimusten, jossa todetaan windowsin olevan paras.

Luitko nyt ollenkaan Falkvingeen viittaavaa kohtaa? Siinä ei esitetä mitään tutkimus- tai faktatietoa, vaan retorinen vertaus.

Quote:Tässä kohtaa pitää pystyä seisomaan oman tekstinsä takana perustelematta sitä sen kummemmin.

Päinvastoin. Puolueen nimenomaan täytyy perustella kantansa.

Quote:Liiat viittaukset ideologiaan saavat PP:n näyttämään Pirat Partietin alajaokselta, jossa poliittiset linjanvedot tapahtuvat itämeren toisella puolen ja ruotsin PP vie suomen puoluetta kuin pässiä narussa.

Tämä on jo täysin naurettava väite.