Re: Ei ole vastuullista olla yhden asian puolue

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Ei ole vastuullista olla yhden asian puolue Re: Ei ole vastuullista olla yhden asian puolue

Julkaisija Vastaukset
1234 # Posted on 14.3.2008 at 6.57
Profiilikuva käyttäjästä 1234

[quote=Scoffa]Tässä on todellakin parikin ajatusmallia, joista meillä ei vielä ole päätetty.
Syynä tähän on lähinnä se, että vaikka meitä yhdistää mielipide piratismista ja sananvapaudesta, emme välttämättä ole isosta osasta asiosta yhtä mieltä.
Esimerkkinä ydinvoima, uskoisin sen jakavan täällä olijoidenkin mielipiteet kahteen leiriin tehokkaasti.

Toisena vaihtoehtona on perinteisempi linjaus, eli puolue itsessään ajaa omaa agendaansa, kuten tulee tekemäänkin, mutta ehdokkaat ovat ne, joilla on tarkempia mielipiteitä eri asioista.
Tästä esimerkkinä, jos itse olisin ehdolla, kannattaisin uusiutuvia energialähteitä, vastustaisin fossiilisia, vastustaisin turkistarhausta, puoltaisin valtion tukemaa autokannan uusimista jne jne jne.[/quote]

Nyt kun olette huomanneet, kuinka amatöörimäisesti sensuurilaki on tehty ja viety läpi. Perusteet eivät olleet mitenkään kestävällä pohjalla. Samalla tavalla meitä sumutetaan näissä luettelemisissasi asioissa ja paljon muussa. Miksi niissä ei voisi ottaa erilaista kantaa? Ilmastomuutos on yksi sellainen asia, jolla perustellaan ties mitä vailla faktapohjaa (ja sen kyllä niistä asioista ymmärtävät tietävät aivan kuin me ymmärrämme internetin sensuroinnista ja kuluttajien oikeuksista). Myös koko asia on kiistanalainen vaikka media muuta väittääkin. Ei noin hataralla korttitalolla saisi romuttaa meidän kansantalouttamme.