Re: Erityisavustaja kärähti kuutamoinnista …

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Erityisavustaja kärähti kuutamoinnista … Re: Erityisavustaja kärähti kuutamoinnista …

Julkaisija Vastaukset
Pirate0 # Posted on 21.2.2012 at 19.45
Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

Milenkiintoista,

ajatellaanpa nainen joka kokee olevansa mies. Haluaa leikata itsensä mieheksi, muuttaa itsensä henkilötunnukset kaikki siihen malliin että saisi olla mies ihan virallisesti.

Haluaa sitten lapsen, on ehkä mahdollista ihan fyysisestikin ellei ole leikattu munasarjoja pois, joka tapauksessa hormoonihoidot ovat tehneet tuhoja munaalkiolle.

Sitten haluaakin lapsen eli haluaakin naiseksi, kokea naiseuden jonkinsortin kohokohdan, eli lapsen synnyttämisen. Joka tapauksessa jonkin sortin epälooginen, itsekeskeinen rusinat pullasta ajattelu.

Mies joka on leikattu naiseksi.

En tiedä miten pitkälle tätä pystytään tehdä mutta mitenkään ei ole mahdollista se että täysin toimivat munajohtimia ei voida ’rakentaa’ kehon sisälle, ainakaan ilamn elinsiirtoja. Hormoonihoidolla pystytään peittämään mieshormoonit, ehkä rinnatkin kasvavat. Raskaus olisi riski henkilölle itselleen.

Ei ihme itsemurhat on ilmeisesti riski transeksuaali ihmisille.

Lapsen saaminen ei ole mikään ihmisoikeus, ei kait lainsäädäntöä tehdä vain aikuisten näkökulmasta ja etujen ajamiseksi.