Re: Ideologiasta

Julkaisija Vastaukset
olavi # Posted on 27.2.2008 at 21.23
Profiilikuva käyttäjästä olavi

[quote=MrHUU]Puolueellahan voi olla oman ohjelmansa lisäksi mielipiteäitä muihin asioihin. Tuo lista voisi ottaa kantaa suoraan meidän mielipiteisiimme miten äänestäisimme eduskunnassa. Mutta asioita joita itse aktiivisesti tulemma ajamaan, ovat nimenomaan puolueohjelmassa. Muut kannanotot ovat sitten sitä passiivista puoluetoimintaa. Ei ehkä paras sanavalinta asian esittämiseksi, mutta toivottavas tuli ymmärretyksi :)[/quote]
Minusta tässä ollaan taas tekemässä Piraattipuolueesta omaa koko kansan puoluetta. Uskon, että muut puolueet ovat ihan oikeasti parempia näissä asiossa! Heillä on resursseja, tukijoita ja paljon enemmän älykkäitä jäseniä. Heidän ideologiansa on hioutunut hyvin pitkälle. En minä jättäisi Suomea piraattien käsiin muuten kuin tietoyhteiskunta-asioiden osalta.

Äänestyskurista ei ole päätetty vielä mitään. Siinä minä olen Ruotsin puolueen kanssa samoilla linjoilla, eli neuvotellaan äänemme hallituspuoleille tai pidättäydytään kannasta asiossa, jotka ei liity meihin mitenkään.