Re: Internet äänestys

Julkaisija Vastaukset
Scoffa # Posted on 26.2.2008 at 22.23
Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

Olin kyllä tuon huomannut ja ideana ei ollut huono, mutta siksi hain itse edustajan aktiivisuutta näiden äänestysten lisäämiseen, koska asiat useimmiten eivät ole ihan niin yksiselitteisiä.
Joissain aiheissa saattaa olla myös mahdollisesti sovittu toisen puolueen kanssa, vaikkapa koska molemmat liikumme näissä toistemme asioissa hyvin samalla linjalla, tukekaa te meidän ehdotusta, me tuemme teidän ehdotusta.
Yksi piraattiliiton edustajan äänihän ei välttämättä paljoa paina äänestyksessä itsessään, mutta lisätuki jollekkin ehdotukselle saattaa saada kummasti lisätuulta purjeisiin jos sen puolesta puhuu voimakkaasti äänessä oleva toinenkin puolue tai sen edustaja.
Tällaisella järjestelyllä olisi myös PP:n edustajalla huomattavasti paremmat mahdollisuudet saada jokin ehdotus läpi.
Tämä oli vain yksi spekuloitu tilanne, myös paljon muita tilanteita voi olla, joissa ei äänestys olisi eduksi.
Tietysti äänestyksien valinnan voisi se joku muukin taho PP:ssä tehdä, mutta se pieni henkireikä edustajalle, jotta myös oma tehtävä pysyy mieleisenä, eikä tarvitse ottaa aina kaikkea niskoilleen toisten päätöksistä, olisi minusta ihan tervettä asennetta.

Tämän koko keskustelun olisi tosiaan voinut lykätä vielä paljon myöhemmäksikin, mutta koska se on jo aloitettu, niin on hyvä katsoa mitä kaikkia mielipiteitä se kerää.