Re: Kannanotto aina vaan nouseviin KE palkkoihin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kannanotto aina vaan nouseviin KE palkkoihin Re: Kannanotto aina vaan nouseviin KE palkkoihin

Julkaisija Vastaukset
Scoffa # Posted on 15.3.2008 at 12.11
Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

En usko että PP:llä tähän asiaan on kantaa nyt tai tulee olemaankaan.
Oma kantani on hyvin kaksijakoinen enkä vielä tähän päivään menneessä ole päässyt tulokseen siitä, kumpi on parempi, suuret ja keskitason palkat KE:llä.

Yksinkertaistetut puollot:

Keskitason palkat: Osaa paremmin samastua tavallisen kansalaisen tilaan, sekä homma ei nouse hattuun niin helposti ja erkane kansasta.
Suuret palkat: Mitä siitä tulee, jos KE:llä on keskitason palkat, suuret menot ym. => Hän ei pysty keskittymään työhönsä täysin ja keskittämään resurssejaan oikein. Lisäksi KE tekee keskimäärin paljon enemmän työtä tuntimääräisesti kuin se keskivertoduunari joka on tehtaassa paiskimassa 8h/d.
KE saattaa tehdä virallisesti 8h/d ja sen lisäksi toisen mokoman vielä kun valmistelee esityksiään, tutkii äänestettäviä aiheita ja hoitaa kontaktejaan.
Lisäksi on yksi suuri peruste tähän, jonka luin itseasiassa viimepäivinä jostain toisaalta.
Ilman suuren palkan houkutetta, sinne eduskuntaan ei saada niitä oikeasti viisaita ihmisiä, vaan ne menevät erinäisten yritysten konsulteiksi ym. toimiin, josta saa parempaa palkkaa.