Re: Kannattaja korttien keräys kaupungilla

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Itä-Suomi Kannattaja korttien keräys kaupungilla Re: Kannattaja korttien keräys kaupungilla

Julkaisija Vastaukset
Jafu # Posted on 27.10.2008 at 15.00
Profiilikuva käyttäjästä Jafu

Ensikuun alku voisi olla oiva ajankohta miitille ainakin itselleni tuoajan kohta on sellainen että pääsen vapaasti palloilemaan about milloin vain kaupungille korttikasan kanssa ja miksin kerrankin näyttäisi naamaani miitissä kun aina on tullut jotain esteitä joka alkaa ottamaan jo päähän.

Mitä nopeammin saamme organisoitua vaikka kaksi kahden hengen ryhmää kaupungille kortteja keräämään ja kouluilta (muistettava tarkistaa ikä nuorilta) niin sitä paremmat mahdollisuudet meillä on saada kortit kasaan ennen vuoden vaihdetta. Nyt joensuulaiset näytetään muille esimerkkiä tehokkaasta kortti kamppanjasta jolloin saamme varmast rohkaistua muitakin hommaan mukaan. Uskon että joensuun kaltaisessa yliopistokaupungissa ei ole temppu eikä mikään kerätä viikossa 500 korttia kunhan vain yritystä tarmoa ja uskoa löytyy tähän projektiin. Emme kai aijo luovuttaa heti alku metreillä!?