Re: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Etusivu Foorumit Arkisto Kevätkokous 2012 Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille Re: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Julkaisija Vastaukset
Tronic # Posted on 16.3.2012 at 16.12
Profiilikuva käyttäjästä Tronic

Kierrän parhaillaan ympäri Suomea herättelemässä horroksessa olevia piirejä ja autan pystyttämään uutta paikallistoimintaa. Aktiiveille täytyy soittaa henkilökohtaisesti ja paikallistapahtumia bileistä katukampanjointiin tarvitaan muuallekin kuin Helsinkiin, muulloinkin kuin vaalien aikaan. Puoluehallitukselle ottaisin erityisesti tehtäväksi tavata horroksessa olevia piirejä ja selvittää miksi toiminta on hyytynyt.

Vaalien kannalta puolueen uskottavuutta täytyy edelleen kehittää. Eduskuntavaalit olivat hyvä askel, mutta vielä on paljon tehtävää, jotta olisimme yhä useammille vakavasti otettava vaihtoehto pelkän protestipuolueen sijaan. Puolueohjelman laajennus oli eduksi ja tulevaisuudessa näkisin ohjelmaa edelleen maltillisesti laajennettavan nykyisestä. Kampanjoinnissa ja ehdokasasettelussa tulisi muistaa, ettei mikä tahansa julkisuus ole hyvää julkisuutta. Negatiivinenkin julkisuus on kuitenkin väistämätöntä ja tehokkain tapa torjua sen haittoja on tuoda näkyvästi esille myös piraattien varsinaista viestiä sekä muuta toimintaa.

Puolue ajaa hallinnon avoimuutta, kommunikaation parantamista ja parempia tietojärjestelmiä. Näiden tulisi näkyä myös puolueen omassa toiminnassa, erityisesti siten että puoluehallitus, paikallisyhdistykset ja piirit tiedottaisivat toisilleen toiminnastaan. Tietojärjestelmien kehitystä ikävä kyllä rajoittaa se, että hommaa tehdään vapaa-ajalla ja nollabudjetilla. Resurssit huomioiden en voi kuin olla tyytyväinen verkkopalveluihimme, vaikka parantamisen varaa toki on.

Pitkällä tähtäimellä puolueelle ja piiriyhdistykselle on pakko saada oikeaa rahoitusta ja myös palkattua henkilökuntaa.