Re: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Etusivu Foorumit Arkisto Kevätkokous 2012 Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille Re: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Julkaisija Vastaukset
Ahto Apajalahti # Posted on 16.3.2012 at 22.01
Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

Mitkä ovat tärkeimmät keinot, joilla kasvatatte Piraattipuolueen suosiota kaksivuotiskautenne aikana?

Olen järjestötoiminnassa oppinut olemaan varovainen lupauksissani. Puolueen suosion kasvaminen on kiinni jokaisesta aktiivista ja kannattajasta, ja erityisesti kaikista puolueen luottamustoimissa toimivista. Vaikka yksinäni raataisin itseni burnouttiin asti (mikä on tainnut olla välillä lähellä), pelkästään se ei veisi puoluetta kovin pitkälle mihinkään suuntaan.

Olen myös oppinut ottamaan asioiden organisoinnin, suunnitelmallisuuden ja sisäisen viestinnän vakavasti. Oma koneisto täytyy olla toiminnassa, jotta suosio voi kasvaa. Tähän pyrin keskittymään nyt kevällä, jotta organisaatio olisi vaalikunnossa kesän – siis aktiivisen kaduilla ja kesätapahtumissa kampanjoinnin – alkaessa.

Omat vahvuuteni ovat kirjottamisessa, tutkimisessa ja kabinettivaikuttamisessa (lobbaamisessa). Haluaisin keskittyä yhä enemmän niihin. Tämä tarkoittaisi tapaamisissa, tilaisuuksissa ja kokouksissa käymistä, verkostojen luomista sekä aktiivisempaa osallistumista julkiseen keskusteluun blogeissa ja kirjojenkin muodossa.

Vastaavasti haluaisin vähentää osallistumistani tapahtumien järjestämiseen, byrokraattiseen/tekniseen taustatyöhön ja sisäiseen tiedotukseen. Piraattipuolueen perushallintoa olen toki valmis edelleen hoitamaan sen mitä vpj:nä joka tapauksessa joutuisi, ja kehittämään organisaatiota.

Olen käsittääkseni ihan siedettävä julkinen esiintyjä, ja tätä harjoitan mielelläni jatkossakin enenevässä määrin. Olen myös valmis kehittämään itseäni tällä alalla.