Re: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Etusivu Foorumit Arkisto Kevätkokous 2012 Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille Re: Keskustelu ja kysymyksiä ehdokkaille

Julkaisija Vastaukset
Pekka Mustonen # Posted on 21.3.2012 at 8.37
Profiilikuva käyttäjästä Pekka Mustonen

Mitkä ovat tärkeimmät keinot, joilla kasvatatte Piraattipuolueen suosiota kaksivuotiskautenne aikana?

Tietoisuuden lisääminen siitä, keitä me olemme. Liian monesti olen kuullut naurahduksia, kun ole kertonut edustavani Piraattipuoluetta. Samoin on syytetty varkaiksi yms. puppua. Tarkoituksena olisi nostaa tietoisuutta Piraattipuolueesta. Tulen (riippumatta tulenko valituksi hallitukseen) myös tuomaan esille Piraattipuolueen näkökantaa päivänpolttaviin asioihin. Esimerkiksi tällä hetkellä ACTA pyörii julkisuudessa, mutta minun mielestäni Piraattipuolue on aivan liian vähän esillä asian suhteen. Puolueen tulee olla äänessä aina, kun mediassa jotain meitä liikuttavaa asiaa käsitellään. Antaa lausuntoja, työntää itseään vaikka väkisin mukaan erilaisiin foorumeihin yms. keskusteluihin, julkaista lehtijuttuja paikallislehtiä myöten… Tällaista minä tahdon nähdä enemmän.

Piraattipuolueen on mentävä sinne, missä ihmiset ovat. On oltava kesällä kadulla, festareilla, baareissa… nyt vaikka jo hiihtokeskuksissa (rinnettä alas lippu liehuen, näyttäs hyvältä). Tätä myötä toivottavasti puolueeseen liittyy uusia jäseniä ja saadaan toimintaa aktiivisemmaksi piiritasollakin. Toimintaa pitäisi saada useampaan kuntaan, tällä hetkellä puolue toimii ihan vain Suomen suurimmissa keskuksissa ja vähän heikosti niissäkin.

Puolueen nettisivuihin pitää panostaa enemmän. Tämä kolahtaa omaan nilkkaan ja pahasti kun Pohjois-Karjalan piirijärjestön tiedot ja sivut ovat mitä sattuu, eikä meidän kokouksia näy tulevissa tapahtumissa. Asioita kuntoon näköjään ensin omasta päästä.

Niin ja loppukevennyksenä; aion hommata auton, jonka koristelen puolueen värein (auton mallista, ja värityksestä/kuvioinnista otan ehdotuksia vastaan. Ei saa olla kallis, olen köyhä). Tätä käytän sitten ainakin kunnallisvaalikampanjan ajan.