Re: Kunnallisvaaliehdokkaaksi Pirkanmaalla

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Pirkanmaa Kunnallisvaaliehdokkaaksi Pirkanmaalla Re: Kunnallisvaaliehdokkaaksi Pirkanmaalla

Julkaisija Vastaukset
Malitsu # Posted on 12.5.2012 at 10.38
Profiilikuva käyttäjästä Malitsu

1. Tiina Malinen
2. Tampere
3. Interaktiivisen median opiskelija, puoluehallituksen varajäsen
4. Aloitin piraattiaktivismini viime vuonna eduskuntavaalien vaalikoppitöyntekijänä. Siitä lähtien olen ollut mukana kaikessa mahdollisessa piirin toiminnassa. Olen päätynyt suhteellisen lyhyessä ajassa myös puoluehallituksen varajäseneksi ja aloittanut pitämään hyvää palautetta saanutta politiikkablogia.
5. Keskityn miettimään omia vaaliteemojani tarkemmin sitten, kun yhteinen ohjelma Tampereella on lyöty lukkoon. Yleisesti ottaen ajan kaupungin toiminnan järkeistämistä, byrokratian karsimista, päätöksenteon avoimuutta ja keskittymistä lain edellyttämiin perustehtäviin. Uskon, että kaupungin yleinen viihtyisyys, elävyys ja kannustava ilmapiiri ovat tärkein katalyytti myös elinkeinoelämän kukoistukselle.
6. Opiskelualani, toimittajataustani, järjestökokemukseni kuin yleinen kiinnostukseni politiikkaa kohtaan ovat kaikki avuksi piraateissa. Koen, että minulla on kaikki mahdollisuudet kasvaa aikaansaavaksi mutta sovittelevaksi piraattipoliitikoksi.