Re: Kuvataide ja piraattipuolue

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kuvataide ja piraattipuolue Re: Kuvataide ja piraattipuolue

Julkaisija Vastaukset
Anonymous # Posted on 28.8.2008 at 9.45
Profiilikuva käyttäjästä Anonymous

Poistun tältä foorumilta sillä tämä keskustelu on täysin järjetöntä.
Itse olen puhunut asioista TÄMÄN HETKEN KÄYTÄNNÖN TILANTEIDEN MUKAISINA JA KUVATAITEILIJAN TEKIJÄN NÄKÖKULMASTA..jos tekijänoikeuksia purettaisiin ne näissä vallitsevissa olosuhteissa olisivat TÄYTTÄ RIISTOA TEKIJÖITÄ KOHTAAN..luulin että täällä olisi porukkaa joka osaa oikeasti keskustella..mutta niin ei näköjään ole…kaikesta paistaa tietämättömyys ja kokemattomuus asioista. Niistä veroista sen verran kun kerran tälle lapselliselle linjalle on alettu että ..en väittänytkään että Verot ovat tuolla jossain jonkun epämääräisen VALTION tukia tms. tai että ne tulevat jostain epämääräsestä valtiosta jostain tuolta kaukaa…me itse olemme valtio sekä me itse olemme se kulttuuri ja juuri se aiheuttaakin tietämättömissä juuri esim. täälläkin foorumilla kuuultuja mielipiteitä, kun ei ymmärretä em. asiaa syvällisemmin. Tarkennan hieman ennen kuin häivyn että vaikka itse olemmekin kulttuuri ja tietyllä tavalla kulttuuri onkin yhteistä (lukija ei ilmeisetikkään ymmärtänyt ollenkaan mitä tarkoitin sanomalla ettei kulttuuri ole yhteishyvää ..no samapa tuo.) NIIN SE EI OIKEUTA TEKIJÖIDEN RIISTOA.
Tekijän oikeudet takaavat JUURI SEN MITÄ OLEN SANONUKIN NIMENOMAAN KÄYTÄNNÖSSÄ. Minulla ei ole tekjän oikeuksista mitään harhaista kuvaa sillä TOIMIN KENTÄLLÄ JOSSA TÖRMÄÄN AIKA AJOIN TEKIJÄNOIKEUS PULMIIN JA OLEN TODELLAKIN NIITÄ MIETTINYT IHAN KÄYTÄNNÖSSÄ.,mutta se että joudun sitä alvariinsa täällä toistelemaan ei ole keskustelua..vaan se on lapsellista.
En minäkään mene vaittämään lihaleikkaajalle että liha pitää leikata näin ja näin ja sitten siitä tulee hyvä..en väitä lihanleikkaajalle etteikö hän ymmärtäsi lihan perimmäistä filosofiaa ja sen runoutta Rembrantin mätänevän häränruhon varjossa. Rembrant ei vain ymmärtänyt, että mätänevällä lihanruhollaan uhkasi koko kylää. Joten siinä miettimistä teille..ja jotka hiemankin tuntevat taidetta tai kulttuurin alaa tietävät kyllä mistä puhun.