Re: Marraskuun kokousaika ja illanvieton ajankohta päätettävissä

Etusivu Foorumit Arkisto Länsi-Suomi Marraskuun kokousaika ja illanvieton ajankohta päätettävissä Re: Marraskuun kokousaika ja illanvieton ajankohta päätettävissä

Julkaisija Vastaukset
meiki # Posted on 4.11.2008 at 8.29
Profiilikuva käyttäjästä meiki

Todella rasittavaa, kun nää viestit näkyy vanhimmasta uusimpaan -järjestyksessä. Vai olenko vain niin sokea, etten osaa muuttaa sitä?

Vai pitäisikö aloittaa alusta, kun en muistaakseni ole tänne ennen kirjoittanut. Olen ilmeisesti ainoa sukupuoleni edustaja V-S:n aktiivijoukossa. S…! (=kirosana) Saako täällä palstalla kiroilla? Olen niin tottunut siihen, että tulee vain niitä *:n tähtimerkkejä, etten edes kokeile. Eikö piraattiliikkeen pitäisi edesauttaa sananvapautta ja vastustaa ääliömäisiä moraalisääntöjä, jotka rajoittavat kielellisen kulttuurin moninaisuutta? ;) Jätän sananvapaussaarnan tuonnemmaksi, niitä on tullut eri palstoilla pidettyä vähän liikaakin. Olen siis nainen, ja tod. näk. sieltä vähiten nörtistä päästä meitä. Ehkä myös vähiten introvertista. Olen sielultani luonnontieteilijä, ulosanniltani humanisti. Minulla on siis kyky vedota myös muihin kuin it-alan ihmisiin piraattipoliittisissa asioissa. Puhun paljon, muistan vähän. (mikä on toisinaan hyvä) Olen aika provokatiivinen, usein itse sitä tiedostamatta. Jos on sana ujon vastakohdalle, niin olen sellainen.

Mutta asiaan. Nyt siis muistin, miksi tänne kirjoitan. Aikoisin ehdottaa kokouspaikaksemme tulevaisuudessa, tai ainakin ensi kerralla kokeilumielessä, Proffan kellarin yläkerran kabinettia. Olemme sen verran outoa ja maailmasta vieraantunutta sakkia, että julkisessa kahvilassa/baarissa istuminen on jossakin mielessä hankalaa. En osaa nyt paremmin selittää. Eri asia on, onko kokouspaikalla jokin ikäongelma, eli pitäisi olla ei-k-18? Toisaalta baareillahan ei ole todellista ikärajaa, vaan se on ohjeellinen (ent. baarityöntekijänä olen tutustunut anniskelulainsäädäntöön). Haaveenani on myös saada paikalle enemmän väkeä, jolloin kabinetti sopii siinäkin mielessä paremmin.

Oli muuten hieno tuo Kaj Sotalan viimeisin kirjoitus puolueen blogissa, vaikka en jaksanutkaan lukea loppuun asti. Tavallaan edelleen ihmetyttää, miten on mahdollista, etteivät ihmiset tiedä mistä puhumme.