Re: Mites Piraattipuolueella menee?

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Mites Piraattipuolueella menee? Re: Mites Piraattipuolueella menee?

Julkaisija Vastaukset
AnttiN # Posted on 24.9.2008 at 18.35
Profiilikuva käyttäjästä AnttiN

Quote:Tämä keskustelualue perustettiin alustaksi Piraattipuolueen perustamiselle. Nyt Piraattipuolue on perustettu ja omasta puolestani PiraattiBBS on täyttänyt tehtävänsä. Kuiva, raskas keskustelualue ei käytännössä oikein sovellu reaaliaikaista toimintaa edellyttävän, maantieteellisesti hajanaisen organisaation tarpeisiin mikä käytännössä näkyy PiraattiBBS:n hiljaisena aktiivisuustasona. IRC on monella tapaa huonompi ratkaisu, mutta reaaliaikaisuutensa ansiosta toimii käytännössä paremmin. Optimaalista ratkaisua etsitään ja ennen pitkää sellainen tulee kyllä löytymään.

Itse tykkään kyllä keskustelufoorumista eniten. Blogit tuntuu jonkinlaiselta monologilta (ei siis pelkästään PP:n, vain yleisesti) jossa muiden kommentit ja mielipiteen jäävät pienemmälle huomiolle. Keskustelupalstalla on helpompi keskustella asioista ja koko homman kehitys jää hyvin selkeästi näkyviin kaikille. Wiki taas on erinomainen työkalu päätettyjen asioiden esiin tuomiselle, ja muulle jo valmiille viestinnälle. IRC taas tuntuu minusta liian erilliseltä ja data on jotenkin kaukana tai vaikeasti kaivettavissa. Mutta jokainen tyylillään..

Quote:Mediafoorumia katsellen näyttäisi että aina välillä tulee viikko tai pari ilman että meistä puhutaan jossakin. Näkyvyys vanhassa mediassa on ihan kiva, egoa boostaava sivuvaikutus PP:n suosiosta mutta vain ja ainoastaan yksittäisten ihmisten tekemät pienet asiat, kuten asioiden puheeksi ottaminen kaveriporukassa (vaikkapa kannattajakorttien täyttämisen varjolla) on sitä, mikä meitä vie eteenpäin.

Toki massamedia on sellainen kanava, missä ei piraattipuolueelle ole näkyvyyttä luvassa. Jotenkin kaipaisin nuorten ja radikaalien kapinaa kaameaa koneistoa vastaan.. Ehkä hieman naivia, mutta minun on vaikea samaistua nörtteihin (sori taas kaikille jotka pahastui).

Itseasiassa en ole kirjoittanut tälle foorumille siksi, että en oikein tiedä mikä on PP:n agenda ja metodit. Puolueen perustamisen aikana päätetty suunta ei ollut juuri se mitä halusin. Nyt taas kiinnostaisi tietää miten asiassa edetään. Periaatteessa kannatan liikettä, mutta vielä ei ole selvää on PP susi lampaiden vaatteissa, eli nörtiksi pukeutunut a) kokoomusnuori tai, b) väsynyt SDP-tyyppi.

Itse olen valmis metro-iskuun, mutta ainakaan viimeksi saamani palautteen mukaan PP ei ole valmis, tai halukas mun metroiskuun.

BTW, miten pystyy quotaa niin, että saa kirjoittajan nimen mukaan?