Re: Nopeasti julkisuuden valokeilaan

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Nopeasti julkisuuden valokeilaan Re: Nopeasti julkisuuden valokeilaan

Julkaisija Vastaukset
Hene88 # Posted on 2.3.2008 at 22.56
Profiilikuva käyttäjästä Hene88

[quote=jazmo]Voi olla, että en ole nyt esittäytynyt oikeassa paikassa tai muuta, mutta tämä on joka tapauksessa mun eka viesti. Haluan nostaa yhden asian esille. Piratpartietin keulakuva, Rickard Falkvinge, on 35 vuoden paremmalla puolella. Hän siis näyttelee jo ihan vakavasti otettavaa henkilöä jopa politiikassa (ikänsä puolesta), toisin kuin me 25 vuotiaat koodarit.

Ikä korjaantuu kyllä ajan myötä meillä jokaisella. Oleellista kuitenkin on se, että kun PP näkyy mediassa, niin aina eivät näkyisikään 25 vuotiaat kasvot, vaan joskus myös vanhempaa ikäryhmää. Koska uskon, että PP:llä on tai tulee olemaan varmasti myös iäkkäämpiä, ns. aikuisia kannattajia, niin ei kannata heitä piilotella! Aikuisia tavoitetaan vain aikuisten kautta. Joku 42v säveltaiteilija saa kriitikonkin lukemaan tekstin läpi.

Ensimmäiset kaksi senttiä, yritän parantaa jatkossa :)[/quote]
Ei kuitenkaan saisi unohtaa, että 18~30 vuotiaat ovat tällä hetkellä PP:n potentiaalisin äänestäjäryhmä. Monet nuoret voisivat pettyä PP:n johtotyylistä, jos he näkevät jonkun iäkkään ajamassa heidän asioitaan. Tämä ei sitten heidän mielestään ole ikänsä perusteella ajantasalla eikä tiedä mistään mitään. Hyvä ratkaisu tietenkin olisi joku nuorekas, mutta kokenut henkilö, joka osaa puheillaan saavuttaa nuoret kuin myös aikuiset.

On myös huomioitava, että 50+ vuotiaita ei PP:n politiikka koske/kiinnosta pätkääkään.

Halvin ja tehokkain mainostus nyt alkuun olisi koulujen edessä paperilappusten jako tai pienet informaatio pisteet. Kaveri- ja työpiiristä sana alkaa sitten leviämään ja PP saa pakostakin kuuluisuutta.