Re: Nykyisen verkkosivun sanavalinnat

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Nykyisen verkkosivun sanavalinnat Re: Nykyisen verkkosivun sanavalinnat

Julkaisija Vastaukset
MrHUU # Posted on 29.2.2008 at 10.23
Profiilikuva käyttäjästä MrHUU

[quote=olavi]Nyt kun saimme yllättävää julkisuutta, noista jutuista voisi kyllä vähentää paatosta. Ehdotukseni:

Politiikka-sivu

Suomen Piraattipuolueen tarkan puolueohjelman hyväksyy aikanaan perustuskokous. Puolueohjelma tulee noudattamaan kansainvälisen piraattiliikkeen yleisiä periaatteita. Niitä seuraamalla immateriaalioikeudet voidaan sovittaa 2000-luvun tarpeisiin.

Tavoitteenamme on:

    [li]suojata yksityisyys tietotekniikalta[/*:m]
    [li]edistää tietoa, kulttuuria ja tutkimusta vapauttamalla niitä rajoituksista[/*:m]
    [li]parantaa digitaalisen median kuluttajansuojaa[/*:m]
    [li]vaalia sananvapautta[/*:m]

Etusivu

Suomen Piraattipuolue on voittoisan taipaleensa alkuvaiheessa oleva, oikeisto/vasemmisto-akselin ulkopuolella toimiva, hieman erilainen poliittinen puolue.

Tekijänoikeuskysymykset kuten piratismi ovat lähellä Piraattipuolueen sydäntä, mutta periaatteemme eivät rajoitu yksinomaan niihin. Emme usko poliittisen voiman olevan tarkoitettu tiedon ja kulttuurin rajoittamiseen, vaan vapauteen levittää niitä koko maailmaan.

Ehkäpä olet kanssamme samaa mieltä? Tule mukaan valtakunnan historian ainutlaatuisimpaan poliittiseen liikkeeseen.[/quote]

Olavilla on kyllä sana hallussa, tulee melkeinpä kylmät väreet siitä kuinka hyvin nuo asiat onkaan osattu nyt ilmaista. Tuo ei kuulosta liian radikaalilta ja on siksi varmasti monen mielestä helpommin sulateltava asia kuin se että vaan kovaan ääneen vaatisimme sitä ja tätä. Edellinen luettelo ainakin vastaa juuri sitä mitä itse olen tältä puolueelta lähtenytkin hakemaan.