Re: Nykyisen verkkosivun sanavalinnat

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Nykyisen verkkosivun sanavalinnat Re: Nykyisen verkkosivun sanavalinnat

Julkaisija Vastaukset
MrHUU # Posted on 3.3.2008 at 18.25
Profiilikuva käyttäjästä MrHUU

[quote=Scythe]FAQ pitää ehdottomasti sivuilla olla, mutta sen pitäisi myös toteuttaa tarkoituksensa, eli antaa lyhyellä lukemisella tietoa puolueesta. Nykyiselläänhän tuo ei kovin helposti anna tietämättömälle – ja yleensä laiskalle – henkilölle sitä perustietoa, jota hän kaipaisi. Sisällysluettelo nyt on aivan ehdoton, mutta oletan että tämä on tulossa kuitenkin. Tämän lisäksi kaipaisin lyhentämistä – ja paljon. Tekstit ovat sinänsä sopivan pituisia, mutta aiheita pitäisi karsia oikein isän kädellä. Esimerkiksi olette naurettavia, olette rikollispuolue ja olette anarkistinen radikaalipuolue olisivat helposti yhdistettävissä yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin jäisi enemmän tilaa myös näille tärkeämmille kysymyksille.
[/quote]

Toisaalta tuollaiset huonot ideat tulisi ehkä karsia, siis että sanamuoto olisi hieman pehmeämpi. Lukijalla saattaa nimittäin tulla äkkiä vastareaktio, kun kiellämme olevamme rosvopuolue, niin äkkiä lukija saakin tästä idean että rosvopueluehan se on vaikka muuta väitämmekin. Eli tuollaiset vinkkaavat ilmaisut tulisi poistaa, tai ainakin esittää asia hieman toisin.

Varmaan FAQ:n tekemisessä voisi yrittää mukailla muiden puolueiden tekeleitä, soveltaen sitä omaan sisältöömme sopivammaksi.