Re: Piirikokous 2012 ja hallitusehdokkaat

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Pirkanmaa Piirikokous 2012 ja hallitusehdokkaat Re: Piirikokous 2012 ja hallitusehdokkaat

Julkaisija Vastaukset
lumicrow # Posted on 24.4.2012 at 15.35
Profiilikuva käyttäjästä lumicrow

Haluaisin hakea piiriyhdistyksen hallitukseen.

1. Petri Levola
2. Tampere
3. Olen ”jossain vaiheessa” valmistuva yhteisöpedagogi (kansalaistoiminnan ja nuorisotyön ko.)
4. Liityin Piraattipuolueeseen 2011 eduskuntavaalien jälkeen, ja osallistunut siitä lähtien Pirkanmaan piraattien tapaamisiin, toiminnan suunnitteluun, mielenosoitukseen ja muuhun ruohonjuuritason toimintaan. Olen pyrkinyt aktiivisesti mutta hienovaraisesti muuttamaan asenteita piraatteja kohtaan lähipiirissäni ja pyrkinyt herättämään keskustelua piraateille tärkeistä asioista.
5. Haluaisin Pirkanmaan piraattien hallituksessa järjestää toimintaa ja pitämään huolta että toiminta pysyy aktiivisena ja homma toimii. Periaatteessa ihan tutkintonikin pohjalta minulta löytyy kompetensseja organisointiin ja projektityömäiseen työskentelyyn, mutta varsinaista kokemusta ei ole kovinkaan paljon (ja viimeisimmästä työharjoittelustani on jo aikaa), mutta tekemällä oppii ja asenne on tärkein.
6. Politiikka ja puoluetoiminta minulle vielä käytännön tasolla uutta aluetta, mutta jostain se on aloitettava ja koen että tahtoa ja halua minulta ei ainakaan puutu, kunhan vain löydän oman paikkani ja oman kanavani.