Re: Piraattiliikkeen ideologiset tukipilarit

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattiliikkeen ideologiset tukipilarit Re: Piraattiliikkeen ideologiset tukipilarit

Julkaisija Vastaukset
hhj # Posted on 28.2.2008 at 22.14
Profiilikuva käyttäjästä hhj

[quote=Scoffa]Piraatti ideologiaan kuuluu yleensä se, ettei meidän haluamamme tai vaatimamme muutokset vaatisi valtiolta minkäänlaisia lisäinvestointeja, joten minusta meillä ei ole mitään tarvetta ainakaan tässä kohtaa vielä miettiä mitään kannanottoja valtion rahankäyttöön.
Tästä ei varmasti ole vielä päätetty, aiotaanko noudattaa samaa linjaa, ettei valtion tarvitsisi tehdä mitään (isompia) investointeja, mutta se on todennäköistä.[/quote]

Voi voi, tuolla ei pitkälle pötkitä. Siis, ensin voisi olla hyvä olla, että on joku toinen hallitus, joka tekee valtion budjetin ja sitten tulee mystinen piraattihallitus paikalle ja sanoo, mihin rahat oikeasti laitetaan ilman, että budjetti menee sekaisin.

Vittu, ei muuta kuin piraatit hallitukseen ja toivotaan, ettei verot hirveästi nouse.

Nyt siis Scoffa ei ainakaan ole ensimmäinen ehdokkaani varjohallituksen valtionvarainministeriksi.

Tajuatteko ***turhaa kiroilua***, että puolueen pitäisi periaatteessa olla sellainen organisaatio, joka voi periaatteessa asettaa maalle toimivan hallituksen. Vai kuvitteletteko, että asiat ratkaistaan muutamalla nimeltä mainitsemattomalla sotapelillä netissä?

Minua säälittää seurata tällaista MTV-sukupolven räpistelyä puolueen perustamiseksi. Saatana, te ette saa puoluetta perustetuksi vaikka tiedän DI-ekonomi-toimitusjohtaja-isänne teille sellaisen lahjoittaisi 18-vuotiassynttäreillä.

HÄ! TODISTAKAA ETTÄ OLEN VÄÄRÄSSÄ. Soluttautukaa olemassa oleviin puolueisiin päämäärienne toteuttamiseksi. Todellinen muutos lähtee sieltä ruohonjuuritasolta.

YLLÄPIDON KOMMENTTI: Käyttäjä on bannattu jatkuvasta trollaamisesta ja turhasta uhoamisesta. Kyse ei ollut selkeästikkään mahdollisesta jäsenestä vaan tahallisesta häiriköinnistä.