Re: Piraattipuolueen nimi

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Piraattipuolueen nimi Re: Piraattipuolueen nimi

Julkaisija Vastaukset
kkuula # Posted on 25.2.2008 at 19.47
Profiilikuva käyttäjästä kkuula

Tässä nimiasiaan kannattaa tosiaankin hieman perehtyä, nimen muutttaminen hetikohta ei tule onnistumaan vaan sen ensimmäisen virallisen nimen kanssa joudutaan elämään jonniinaikaa.

Tästä nimestä kannattaa keskustella myös noitten muualla maailmassa toimivien piraattipuolueiden kanssa, mitä se niitten keskuudessa on saanut aikaan. Tietysti on otettava suomen aikapaljon vanhoillisempi tai tiukkapipoisempi ympäristö.

Kannattaa ainakin alkuun esiintyä piraattipuolueena, ainakin siihen asti kunnes virallinen nimi hyväksytään, toivotaan että löydetään sopiva nimi tälle puoluelle.

Heti alkuun kannattaa tarkkaan harkita millaisia kannanottoja piraattipuolueen nimissä julkisuuteen annetaan, jos annetaan ollenkaan? ja sitten kun saadaan homma virallisesti käyntiin niin ainakin alkuun kannattaa kannanottoihin ym. julkisuudessa esiintymiseen yhteisesti sopia toimintatavat, henk koht sooloilu ei kanna pitkälle jos ei ole taustavoimien tukea toimille. Kuka tietää vaikka tämä puolue pääsee jokinpäivä oikeastikin edustamaan aatettaan ja jäsenistöään eduskuntaan asti.

Mutta nyt tuokaa esille niitä nimiehdotuksia ja ajatuksia nimestä niitä kaivataa.