Re: Piraattipuolueen nimi

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Piraattipuolueen nimi Re: Piraattipuolueen nimi

Julkaisija Vastaukset
18E # Posted on 26.2.2008 at 14.49
Profiilikuva käyttäjästä 18E

[quote=kkuula]Tässä nimiasiaan kannattaa tosiaankin hieman perehtyä, nimen muutttaminen hetikohta ei tule onnistumaan vaan sen ensimmäisen virallisen nimen kanssa joudutaan elämään jonniinaikaa.
Kannattaa ainakin alkuun esiintyä piraattipuolueena, ainakin siihen asti kunnes virallinen nimi hyväksytään, toivotaan että löydetään sopiva nimi tälle puoluelle.
Heti alkuun kannattaa tarkkaan harkita millaisia kannanottoja piraattipuolueen nimissä julkisuuteen annetaan, jos annetaan ollenkaan? ja sitten kun saadaan homma virallisesti käyntiin niin ainakin alkuun kannattaa kannanottoihin ym. julkisuudessa esiintymiseen yhteisesti sopia toimintatavat, henk koht sooloilu ei kanna pitkälle jos ei ole taustavoimien tukea toimille. Kuka tietää vaikka tämä puolue pääsee jokinpäivä oikeastikin edustamaan aatettaan ja jäsenistöään eduskuntaan asti.
[/quote]

Itse olen hyvin pitkälle samaa mieltä kkuulan kanssa. Ensimmäinen mielikuva oli negatiivinen ja ei niin vakavasti otettava puolue nimi. Valtamedia on kärjistänyt piraatti-sanan nimenomaan hakkareihin ja laittomaan toimintaan, jota hyvä poliisisetä ajaa takaa. Kyse ei ole siitä, etten ymmärtäisi mitä piratebay:sta, isohuntista, emulesta dc:stä ja ftp-servuilta saa.

Faktaa on, että nykyaikana tulevaisuus riippuu imagosta!

Toivon kuitenkin hyvää tulevaisuutta Piraatti-puolueelle, olin sen nimi sitten mikä tahansa.