Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
AnttiN # Posted on 26.2.2008 at 14.52
Profiilikuva käyttäjästä AnttiN

Olen kyllä 100% pilven laillistamisen kannalla. Se tosin ei ole piraattipuolueen alkuperäinen tarkoitus, joten kannatus, tai ainakin hyväksyntä täytyisi saada puolueen jäseniltä.

Uskon että pilven puolesta puhuminen toisi meille paljon positiivista julkisuutta nuorten ja politiikkaan pettyneiden keskuudessa. Tosin samalla saataisiin iltalehteen ja hesariin negatiivista julkisuutta. Mutta tässä tapauksessa veikkaan, että kun otetaan huomioon puolueen pääideologia, niin summa olisin positiivinen.

Ehkä piratismin ulkopuoliset asiat voisi jokainen edustaja päättää itse, ja kantaa niistä myös poliittinen vastuu. Kuitenkin, olisiko mahdollista jakaa puolue piratismin alle eräänlaisiin aluosastoihin: Vasemmistopiraatit ja oikeistopiraatit ja viherpiraatit ja keskustapiraatit. Tai, jos tuo jaottelu on liian vanha, niin jaotellaan asian mukaan. On ympäristö, energia, sosiaali, ulkopolitiikka yms.. jaostot, missä jokainen jäsen voi kertoa omat mielipiteensä. Samaa mieltä olevat voivat sitten yhdessä keksiä parhaita ratkaisuja kyseisiin asioihin ja vaikka perustaa oman alajaoston puolueen sisällä.