Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
laurijh # Posted on 26.2.2008 at 15.48
Profiilikuva käyttäjästä laurijh

Kolmosvaihtoehto saa äänen täältäkin. Vaikka yhden asian puolueista puhutaankin usein negatiiviseen sävyyn niin ainakaan aluksi PP:n ei kannata yrittää muodostaa sisäisesti yhtenäistä mielipidettä kaikkiin mahdollisiin politiikan kysymyksiin. Eduskuntaanhan pyrimme viemään asiantuntemusta ja uutta ääntä nimenomaan sähköisten oikeuksien ja kansalaisvapauksien osalta. Näihin asioihin meidän tulee ottaa kantaa aina kun on mahdollisuus ja vähän useamminkin.

Perinteisempiä kysymyksiä käsittelemässä siellä on jo 3 isoa puoluetta ja monta pienempää joten niistä keskustellessa PP:n ääni kuitenkin hukkuisi siihen massaan. Näin ollen siellä olevat edustajamme ainakin minun puolestani saisivat äänestää oman mielipiteensä mukaisesti.

Kannabislainsäädännön ottaminen puolueohjelmaan tuskin on kannattavaa. Olen kyllä asiasta samaa mieltä kuin ilmeisesti suurin osa täällä mutta kuten mainittu, sen mainostaminen heti alkuvaiheessa toisi lähinnä negatiivista julkisuutta nykyilmapiirissä. Sitä paitsi, PP:n jäsenistö muodostunee ennakkoluulottomista ja valveutuneista ihmisistä joten jos eduskunta joskus miedoista huumeista keskustelee ja/tai äänestää, ovat edustajamme todennäköisesti myötämielisiä vaikkei puolueella virallista kantaa olisikaan.