Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
AnttiN # Posted on 26.2.2008 at 18.16
Profiilikuva käyttäjästä AnttiN

Onko mahdollista seuraava. Tästä thredistä löytyy varteenotettava ehdotus Edustajien kannat & nettiäänestys.

Eli puolueen teemana on kaikki piratismiin liittyvä. Sitä lähtee varmaankin ajamaan asiantuntijat ja muut jotka on jo esim. pistäneet foorumin pystyyn. Siis HC-piraatit. Tämän lisäksi puolueeseen kuuluvat ihmiset joilla on muita mahdollisa teemoja mielessään, voisivat perustaa omat alaosastonsa. Nämä alaosastot ajavat niille sovittua linjaa, ollen kuitenkin osa piraattipuoluetta, kuuluen puolueen listoille ja noudattaen puoluekuria piratismiin liittyvissä asioissa.

Kampanjoidessa voidaan sitten pitää pääkampanja erillään näistä rikkureista, joilla olisi oma kampanja piraattikampanjan lisäksi. pääkampanja siis keskittyisi piratismiin ja tv:ssä esiintyvä puheenjohtaja puhuisi vain asiaan. Pilven poltto puheet voitaisiin kuitata sillä, että puolueen jäsenillä on oikeun omaan mielipiteeseen ja kysykää heiltä lisää! Puolueen sisällä käytäisiin avointa ja rikasta keskustelua kaikista mielipiteistä, ja kaikilla olisi mahdollisuus ilmaista mielipiteensä. Sitten voisi olla vaikka joku 20% kannatus raja oman alaosaston perustamiselle. Sillä varmaan saataisiin karsittua vähän rönsyilyä.

Uskallan kuitenkin veikata että parille hyvälle idealle löytyis joku reipas kannatus tulevien jäsenten joukosta.