Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
kyuu # Posted on 26.2.2008 at 21.54
Profiilikuva käyttäjästä kyuu

Kolmonen tuntuu realistiselta.

On oletettavaa, että houkuttelemme lähinnä nuorta polvea aatteemme taakse ja nuorten suosimissa puolueissa puoluekuri on aika pitkälti kirosana. Selvää on myös, että viimeistään valittuna edustajan PITÄÄ omata kantoja asiaan laidasta laitaan, oli sitten Natoa, eläkkeitä tai verotusta kyseessä. Tyhjääkään ei silloin voi äänestää. Tällöin on luotettava, että edustajilla on tarpeeksi järkeä tehdä päätöksiä, joihin itse uskoo ja jotka osaa perustella.

Lisäksi voi olettaa, että joka edustajan oma markkinointi hakee hieman eri suunnasta uskottavuutta ajamilleen asioille, erilaisia esimerkkejä miksi nykytilanne on surkea. Jokaisen on puhuttava itselleen läheisistä asioista, joista osaa argumentoida kunnolla.

Viimeiseksi, mitä enemmän radikaaleja ajatuksia haemme alkuun, sitä enemmän hajoitamme rivejämme. Kannabiksen laillistaminen on tällainen aihe, kuten varmasti moni muu. En näe, että tällaisilla linjavedoilla saisimme mitään hyvää aikaan. Meillä on ihan tarpeeksi haastetta perustella kansalle, miksi piratismi on kansan etu.

VOIDAAN harkita, että puolueella on jossain välissä jotain selkeitä linjavetoja tiettyyn asioihin. Pari semmoista rajaa jota ei haluta rikkoa tyyppistä asiaa. Mutta korostan tämän optionaalisuutta. On kuitenkin hyvä olla mahdollisuus tällaisiin tilanteen niin vaatiessa.