Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
Nikitae # Posted on 26.2.2008 at 22.27
Profiilikuva käyttäjästä Nikitae

Kolmonen näyttää, ja tuntuu omaan silmään paremmalta.

Kyllä jokaisella ehdokkaalla pitäisi saada olla omasta mielestäni, omat kannanottonsa joihinkin asioihin esim. Nato ym. Eikös tämä muuten rajoittaisi yksilönvapautta? Puolueella olisi kyllä hyvä olla tietyt aatteet mitä ei muuteta Punainen lanka. Tämä puoluehan tuntuu joillain ihmisillä hyvältä juuri, sen takia että pääsisi ajamaan asioita joista itse on todella kiinnostunut ja haluaa vaikuttaa. Kokouksissa ja kehitysryhmissä tapahtuisi, kannanotot erinäisiin asioihin mitä todella voitaisiin lähteä ajamaan (Siis ne jotka ovat kiinnostuneita kyseisestä asiasta). Kannabiksen hyväksyminen ei kuitenkaan puolue linjauksena ole vielä oikein soveltuva, koska tosiaan leimattaissiin aika nopeasti mediassa ja muualla. Vielä nämä vanhemmat ja tietämättömämmät ovat tuolla korkeammalla tasolla, millä tosiaan voisivat ajaa puolueen näin alku vaiheessakin huonoon maineeseen. Mutta tämänkin asian ajaminenhan olisi mahdollista, vähän ajan kuluttua kun asiat ollaan saatu eteenpäin.

Puolue linjauksen perusteella sisään, ja omia mielipiteitä kysyttäessä niitä voi kertoa painottaen että nämä ovat omia mielipiteitä.