Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
AnttiN # Posted on 27.2.2008 at 9.04
Profiilikuva käyttäjästä AnttiN

Me ollaan Suomessa eikä Ruotsissa. Sanoisin että tätä kannattaa tehdä ihan suomalaisesta näkökannasta ja suomalaisille. Ruotisn piraattipuolue on hyvä esimerkki ja saanut jotain aikaan, Ruotsissa!

Hyvänä erona voidaa mainita vaikka Neuvostoliiton romahduksen jälkeinen lama, joka jätti Suomeen paljon suuremmat arvet kuin Ruotsiin. Tästä on seurannut suuri joukko syrjäytyneitä ja köyhiä joiden joukoissa radikalismi kytee ja jotka siirtävät turhautumista eteenpäin lapsillee ja asuinalueelleen. Suomalainen yhteiskunta ei ole samanlainen kuin muut pohjoismaat tai muut Euroopan maat. Väittäisin että suomi on yhteiskunnallisesti enemmän eriarvoistunut kuin ruotsi (tutustukaa vaikkapa Patomäen kritiikkiin http://www.valt.helsinki.fi/blogs/patomaki/ ja kirjaan uusliberalismi suomessa). Kannattaa tehdä polittiikka suomalaisille. Toisaalta en tiedä mitä suomalaiset oikeasti haluaa, sitä pitää kysyä ihmisiltä. Mutta suora kopiointi tuskin onnistuu.