Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
Scoffa # Posted on 26.2.2008 at 14.29
Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

Kolmosen kannalla.
Jokaisella on oikeus omiin mielipiteisiinsä, mutta puolueen punaista lankaa on noudatettava ehdoitta, se on se joka meitä ensisijaisesti yhdistää.

On ehkä jopa mahdollista, että jossain vaalipiirissä oltaisiin täysin samaa mieltä jostain paikallisesta asiasta, tällöin sitä ehkä voisi esittää puolueen paikallisjaoston kantana.
Todellisuuspohjaa tuolle on hankala arvioida, mutta jokaisella paikkakunnalla on jotain omia epäkohtiaan.
Kuitenkaan se asia ei saisi olla täysin hatusta vetästy, vaan pitäisi ainakin jollakin tavalla liittyä piraattipuolueen tavoitteisiin.

Jos väännetään asiaa niin kauas, että meillä olisi mahdollisuus päästä ehdokkaaksi, tulisi tilanne mielestäni hoitaa siten, että ehdokkaalla on ne omat mielipiteensä, on sitten suurimmasta osasta hiljaa tai ei, oma valinta, vain puolueen linjaus olisi se jota olisi välttämätöntä seurata.
Omasta mielestäni emme tee mitään edustajalla, joka avaisi suunsa vain piraattipuolueen linjauksen mukaisesti, vaan omantuntonsa mukaan myös muissa asioissa.
Yleensä ehdokkailta vielä kysellään mitä mieltä on niistä ja näistä asioista, se on aivan normaalia, että jokaisella niihin jotain mielipiteitä on, eikä voi odottaa ehdokkaan olevan tuppisuu aina jos kysymys on muusta kuin oman puolueen asioista.

Tarkennan kuitenkin vielä, että ajattelen oikeastaan ykkösen ja kolmosen välimuotoa.
Jokaisella mielipiteisiin on oikeus, mutta puolueen nimissä ei voi puhua vain omia mielipiteitään.