Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
Scoffa # Posted on 27.2.2008 at 11.04
Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

[quote=AnttiN]Minkä takia meidän pitäisi miellyttä ketään muuta kuin omia äänestäjiä? Alunperin esim. suomalaiset puolueet on juuri järjestäytynyt ideologian ja todella erilaisten mielipiteiden taakse. Nykyisessä sopassa, missä kaikki yrittävät miellyttää kaikkia, politiikka on epäpolitisoitunut (en tiedä onko moista sanaa). Kaikki puolueet puhuvat samaa ja kätkeytyvät vain flaijerin värin taakse. Ja kansaa ei kiinnosta!

Sehän olisi oikeasti politiikkaa, että ajaisimme meidän äänestäjien etua meidän ajamassa puolueessa meidän ideologialla. Turha huolehtia jostain SDP:n mummojen ja keskusta farmareiden mielipiteistä. Meillä on oma eturyhmämme ja heidän etua ajetaan?[/quote]

En tiedä oliko tuo vastaus jollekkin tietylle henkilölle, mutta itse ainakin olen samalla kannalla, meidän tarkoitus ei ole miellyttää jokaista suomalaista (mediaa ehkä hieman, se on joko ystävämme tai vihollisemme ja sillä on ratkaiseva rooli).
Puolue ajaa noita muutamia asioita joista oltiin linjauksia muodostamassa ja kampanjoi aktiivisesti niiden asioiden puolesta.