Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
Scoffa # Posted on 27.2.2008 at 18.59
Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

[quote=Piratpartiet]Quote:…or let the individual MPs decide for themselves?
Under no circumstances. The day we start voting after personal preference, we have nothing more to offer the other parties in a negotiation. If this happens, we can no longer benefit from our position, and have no longer any means to influence the policies that is the closest to our hearts.[/quote]

Tämä lienee ainoa, ainakin toistaiseksi kohtaamistani teksteistä, jossa olen jyrkästi eri mieltä ruotsin puolen toiminnan kanssa.
Koko systeemi perustuu laskelmoituun taisteluun vallassa olevan puolueen sekä opposition välillä.
Vaikka tuo systeemi on hyvin perusteltu, eikä teoriassa mahdottomuus joskus toimiakkin, se ei enää mielestäni edusta, ainakaan suomessa, sitä suoraselkäisyyttä ja rehellisyyttä johon oli tarkoitus pyrkiä.
Näin itse näen asian, että eduskuntaäänestyksiin ja keskusteluihin perehtyminen ei ole vapaaehtoista, vaan velvollisuus.

Vaan itse taidan olla asian niin monesti sanonut, että koitan pysytellä asiasta pienen aikaa hiljaa ja katsoa mitä mieltä muut tuntuvat olevan.