Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
olavi # Posted on 27.2.2008 at 23.06
Profiilikuva käyttäjästä olavi

[quote=Scoffa]Myöskään RKP:n vertaus ei minusta toimi, sillä sillä on pitkä perinne takana, mutta mikä saisi valitsemaan Piraattipuolueen kannan, jos PP:stä ei ole uhkaa.
Uhkahan pitäisi tulla mahdollisesta yhteistyöstä toisen puolueen kanssa.[/quote]
Näin aikaisessa vaiheessa ja pienillä muskeleilla on tietenkin hankala olla uhka. Toisaalta edustamme suuntaa, joka ei ole mitenkään valtapuolueiden yleisen linjan vastainen. Ja ovathan vaalituloksen muutenkin hyvin ennalta-arvaamattomia.

Sitä paitsi voi olla, että jossain vaiheessa ruotsin kielen asemaa halutaan heikentää tavalla, johon RKP ei suostu. Tähän suuntaan on pientä painetta. Silloin voimme iskeä paremmin.

Piratpartietin ehdotuksessa on se puoli, että mikään muu kuin nuoleskelu ei vain ole mahdollista. No ok, voimme antaa edustajan äänestää mitä tahtoo, jos meidän ei edes anneta neuvotella. En tiedä onko tämä hyväksi puolueen kannattajamäärälle vai ei.

Voisikohan joltain politiikan asiantuntijalta kysyä näkemyksiä?