Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
AnttiN # Posted on 28.2.2008 at 8.25
Profiilikuva käyttäjästä AnttiN

[quote=Scoffa]
Pirat Partietin systeemin tiivistelmä soviteltuna suomen eduskuntaan, korjausehdotuksia saa kertoa
Puolue äänestää aina Hallitsevan puolueen (sen joka johtaa hallitusta) mukaisesti äänensä. Tämä provosoi suurinta oppositiopuoluetta mahdollisesti joskus tekemään sopimuksen piraattipuolueen kanssa.
Tarkoituksena siis saada ajan myötä oppositiopuolue tarvitsemaan piraattipuoleen apua ja tällaisessa tilanteessa tehdä sopimus, jossa piraattipuolue auttaa oppositiota pääsemään [/quote]

Itse olisin sen kannalla, että jäseniltä kysytään mielipidettä jäsenäänestyksellä. Mun olisi vaikeaa hyväksyä esim. jotain kokoomuksen veronkevynnyksiä/natojäsenyyttä yms. sillä että saadaan joku helpotus vaikka tekijänoikeuslakiin. Piratismi ei kuitenkaan ole maailman tärkein asia, vaikka meille tärkeä onkin.

Olen valmis tukemaan jotain päätöstä jos puolueen enemmistä niin haluaa. Vaikka enemmistön demokratia ei ole täydellinen, on muut vaihtoehdot vielä huonoja. Jäsenille on taattava mahdollisuus vaikuttaa puolueen päätöksiin keskustelemalla ja äänestämällä.

Eli olisi vaikeaa äänestää piraattia, jos tietäisi että on mahdollisuus saada pahasti turpaan jossain tärkeämmässä asiassa. Kommentteja!