Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
AnttiN # Posted on 28.2.2008 at 9.04
Profiilikuva käyttäjästä AnttiN

Joo, mutta en ole valmis treidaamaan piratismia johonkin (mielestäni moraalittomaan) törkeyteen. Sanon suoraan että tolta pohjalta toimivaan puolueeseen en voisi kuulua.

En ota kantaa siihen, mikä on paras tapa hankkia kannattajia puolueelle. En ole selvännäkijä. Aivan varmasti kaikille vaihtoehdoille löytyy kannattajia. Toivon, että kun pääjehut tekevät päätöksiä mille pohjalle puoluetta rakennetaan, siinä otetaan kaikki mahdollisuudet huomioon. Te kaverit ootte varmaan kelannu näitä juttuja viis vuotta ja lukenu kaikki mahdolliset mallit läpi Ruotsista yms. (ja tiedätte asiasta paljon), mutta toivottavasti teette tätä puoluetta meillä normaaleille suomalaisille tyypeille jotka teitä äänestää (kuten minä), ettekä Ruotsalaisille tai kansainväliselle piraattisalaliitolle. Ei erilaisuudessa ole mitään vikaa. Suomen piraattipuolueestahan voisi tulle vaikka esimerkki malli siitä, miten liike kehittää toimintaansa just siihen tiettyyn maahan tai paikkaan sopivaksi.