Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
AnttiN # Posted on 28.2.2008 at 13.04
Profiilikuva käyttäjästä AnttiN

Teen taas yhden yhteenvedon. Toivottavasti kukaan ei suutu jatkuvasta penäämisestä!

Onko mahdollista tehdä päätös puolueen kannasta muihin aiheisiin? Päätös voitaisiin tehdä joko ennen perustuskokousta tällä foorumilla tai perustuskokouksessa? Mun mielestä sen verran tärkeä asia, että mahdollisella jäsenellä olisi oikeus tietää.

Konsensusta tuntuu olevan vaikea löytää, joten pitäisi päättää miten asiasta päätetään :=). Miun mielestä voitaisiin kerätä lista vaihtoehdoista (tällä hetkellä varmaan viisi vaihtoehtoa) ja äänestää vaikka tällä foorumilla.

******

Offtopic: voiko joku kertoa mitä mieltä on ylesesti meitsin argumentoinnista ja tavasta käsitellä asioita? Olen saanut kritiikkiä foorumilla ja siihen pitäisi varmaan vastata. Kuten tunnettua, itsereflektio on hiton vaikeata, joten tarvitsen asiaan apua. Käytännössä tämä on mun ensimmäinen kerta kun osallistun poliittiseen keskusteluun tässä vakavuudessa. Joten kaikki kommentit on tervetulleita ja otetaan vastaan.

Lueskelin nopeesti postini läpi. Huomasin kyllä toistelleeni jotain asioita useamman kertaa, ja ehkä dialogi muitten keskutelijoiden kanssa oli liian vähäistä. Mutta kyllä mun mielestä joku punainen lanka jutusta löytyy. Eli itse arvioisin jotain tyydyttävää…