Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
AnttiN # Posted on 28.2.2008 at 14.28
Profiilikuva käyttäjästä AnttiN

[quote=vmatikainen]

Quote:Rajatun agendan Piraattipuolue on se, mitä lähdin perustamaan
*

Quote:koska ainoastaan kansainvälisen mallin mukainen vesittämätön Piraattipuolue on lopputulos, joka itse olen valmis hyväksymään.
**

Tässä Matti Hiltusen puolueohjelmasta lainaukset. Toki tämä on tulkinta ja sen takia voit kysyä asian uudelleen mutta tulkitsisin.
1. Puolueella ei ole muita agendoja kuin mainitut (ts.se ei aja eteenpäin muita asioita)
***

2. Kansainvälinen malli tässä asiassa on että se antaa muiden puolueiden hoitaa muun politiikan, kuitenkin käyttäen omaa äänivaltaansa välillisesti tukemaan omaa aatettaan.
****

Ehkä on vaikea käsittää poliittista idealismia, jolla ei ole kantaa moniin kysymyksiin joita poliitikoilta odotetaan
*****
.[/quote]

* Tämä on selvä
** Tämä on vielä selvempi
*** Olen samaa mieltä
**** Tämä on se ongelma!

Kansainvälinen malli on ilmeisesti jotain Ruotsiin viittaavaa. Ilmeisesti tämä missä vaihdetaan äänet jonkun valtapuolueen kanssa, Vai tarkoittaako tämä sitä että puolue ei ota kantaa muihin asioihin, mutta jäsenillä on vapaat kädet päättää muista mielipiteistään ja siitä miten niiden kanssa toimia?

Jotta ei menisi taas ihan täysin jankuttamiseksi niin kysyn täysin suoran kysymyksen. Olen saanut rivien välistä sellaisen käsityksen että piraattipuolueessa ei tulla hyväksymään/ei haluta muiden ideoiden ajoa puolueen nimissä (käytönnössä tarkoittaa, että eduskuntavaaleissa olisi piraattipuoleen ehdokas, joka puhuisi jostain muusta), edes välillisesti. Jokainen joka on keskustelua lukenut kyllä tietää mistä puhutaan, turha mainita niitä uudestaan ettei porukka vedä taas hernettä nenään!

Koska tämä hyväksyntä/sallinta on kohtuu arka aihe, niin voitte heittää vastauksen privana. Joka tapauksessa toivotan jätkille metsästys onnea ja menestystä uudessa puolueessa.

***** Pystyn hyvin kuvittelemaan kyseisen puolueen, en vaan usko että se riittää (matikalla päätellen). Mutta te voitte todistaa sen oikeaksi :=)