Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 26.2.2008 at 14.45
Profiilikuva käyttäjästä unknown

[quote=TheTruth]Itseäni ainakin kiinnostaisi että mitä ajateltaisiin ideasta, että puolue edustaisi myös kannabiksen kotikasvatuksen ja pienien määrien hallussapidon laillistamista. Puoleen saama äänimäärä ainakin kasvaisi. Myös se, että kannabiksen haittoja liioitellaan on fakta, joten puoleen tuoma toisenlainen kanta toisi sille paljon mediajulkisuutta. Jos asiasta kiinnostuneita on niin lukekaa alkuun vaikka http://emperor.wikidot.com/ . Saataisiin myös laajempi mielipidekanta. Kertokaa mielipiteenne :)[/quote]

Toikin olis mun mielestä hyvä päättää sen nettiäänestyksen pohjalta. Toi on just sellasia asioita joista käsittääkseni harva nuori (PP:n kohderyhmästä) olisi selkeästi sitä vastaan. Moni piraatti kuitenkin kokee, että yksilöillä pitäisi olla vapaus tehdä oman mielensä mukaan jos se ei vahingoita muita ihmisiä. Terveydelliset syyt tosiaan myös puhuvat kannabiksen puolesta, alkoholin kustannuksella. (vrt. vuosittainen kuolemien määrä alkoholista johtuen) En ole kyllä alkoholiakaan vastaan.

Eikö piratismiin juuri kuulu ideologia vapaudesta? Olisi mielestäni tosiaan upeaa, jos nykyisellä agendalla mennään (piratismin puolustaminen) ja sitten noista muista oikeisto-vasemmisto väännöistä voitaisiin äänestää että mitä puolueen edustaja niiden suhteen äänestää? Rakentavan ja fiksun (netti)keskustelun voimaa ei tule aliarvioida.

Ja siis niin, eikö puolueen tarkoitus ole nimenomaan aktivoida niitä äänestäjiä jotka eivät ole tähän mennessä uurnalle vaivautuneet, lähinnä siksi, ettei sopivaa puoluetta/ehdokasta ole.