Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
Jafu # Posted on 29.2.2008 at 0.42
Profiilikuva käyttäjästä Jafu

Solon kerrassaan upea teksti ja vaikka en jaksanut lukea jokaisen linkin takana olevia keskusteluja loppuun niin kaikki se mitä olet tuohon luonnostellut on täyttä totta ja annan kannatukseni sille vaikka haluankin antaa hieman omaa ääntäni seuraavaksi ja koska sinä jo sanoit lähes kaiken sanottavan niin en rupea mitään toistaman vaan esitä ns. lisukkeita tuohon.

Meidän on tosiaan oltava vakavasti otettava puolue ja jotta meitä ei pidettäisi hiljaisina hissukoina jotka ei saa mitään käytännön tason uudistuksia aikaan vaan haaveilevat omasta fantasiamaailmastaan. Tämän estämiseksi minulla on villi kortti jonka heitän nyt kehiin:
Otetaan kantaa myös piratismin ulkopuolisiin asioihin avoimesti esim. moni puolue ja ministeri on vuosia jahkaillut tätä samaa asiaa joka nostaa niska karvani pystyyn eli raiskaus! En jaksa enää jatkuva vaalien alla keskustelua siitä kuinka tietyt tahot vuodesta toiseen aikovat koventaa raiskaus tuomioita. Yksi tapa saada etenkin naisilta ääniä olisi puuttua tuohon käytännön tason ongelmaan joka on jo vuosikausia piinannut suomalaisia.
On aivan naurettavaa kuinka rasikaaja pääsee 3kk ehdollisella vankeudella ja muutaman sadan euron korvauksella kun esim veropetoksesta tai tekijänoikeus rikkomuksesta annetaan kovemmat tuomiot (muistaakseni tekijänoikeusrikkomus kovin rangaistus oli 2 vuotta).
Voi olla että elän menneisyydessä mutta mielikuvani on että suurinta osaa ikäryhmäni naisista ei tietokoneet tai piratismi kiinnosta mutta olen varma että he äänestäisivät puoluetta joka koettaa ajaa esim kyseistä laki muutosta (tai miksi sitä kutsutaankaan) läpi eli todella tekevät asialle jotain eikä vain elä bitti avaruudessa.

Itse pidän todella tärkeänä sitä että kun luvataan jotain niin silloin tehdään kaikkensa sen eteen että pystyisi lupauksensa pitämään ja suomessa ongelma on juuri tämä tyhjänpäiväinen lupailu joka ei johda mihinkään. Eduskuntaan tosiaan tarvitaan nuorta verta kumoamaan se vääristynyt kuva kansan edustajista että he siellä vain istuvat ja äänestävät oman palkkansa nostamisesta vuodesta toiseen. En vanno mitään mutta se on ainakin fakta että siellä eduskunnassa on vuodesta toiseen samat naamat jotka äänestetään turvallisina tai tuttuina sinne takaisin. Ne samat fossiilit ovat kivikaudelta ja eivät ymmärrä nyky yhteiskunnan toiminta tapaa vaan heijastavat sen rikolliseksi.

Mutta nyt menee jo ehkä off topc jutuksi niin taitaa parasta olla mennä nukkumaan. Jos koen tarvettta niin ilmaisen itseäni lisää ellei scoffa taas tyrmää tätä heti :D