Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin Re: Puolueen kanta muihin kuin piratismiin liittyviin aiheisiin

Julkaisija Vastaukset
Hene88 # Posted on 2.3.2008 at 22.07
Profiilikuva käyttäjästä Hene88

Yhden idean puoleena ei PP tule pitkällä matkalla pärjäämään. Siten ei Solonin näky välttämättä ole näillä eväillä realistinen.
Ja kuten on jo monesti mainittu, kantaanotto muihin aiheisiin kuin piratismiin saattaa heikentää kantajäsenien yhtenäisyyttä.
Muihin asioihin puuttuminen taas takaisi enemmän ääniä, sillä tuskin moni täysjärkinen kansalainen äänestäisi yhden aiheen puoluetta maan johtoon. Jos täällä demokraattisesti löydetään asioihin jonkinlainen konsensus ei kantajäsenien pitäisi tuntea liiaksi hylätyksi vaikka heidän tahtoa ei yhdessä aiheessa ajeta. Itseasiassa äänestys eri kysymyksiin lisäisi jäsenien vaikutusvallan tunnetta, puolueen interaktiivisutta ja läpinäkyvyyttä. Edellämainittujen asioiden puutteesta juuri monet äänestäjät valittavat ja puolueensisäinen äänestys olisi hyvä ratkaisu näitä ongelmia varten.
Solonin sanoin on siis muihin asioihin otettava kantaa, jos tässä halutaan edetä suurella skaalalla.