Re: Puolueen puheenjohtajiston ehdokkaat

Etusivu Foorumit Arkisto Kevätkokous 2012 Puolueen puheenjohtajiston ehdokkaat Re: Puolueen puheenjohtajiston ehdokkaat

Julkaisija Vastaukset
HarriKivisto # Posted on 4.3.2012 at 21.44
Profiilikuva käyttäjästä HarriKivisto

Nimi, asuinpaikka, ikä?

Harri Kivistö, Tampere, 31

Tämänhetkinen ammatti sekä ammatillinen ja koulutustausta?

Opiskelen englantilaista filologiaa Tampereen yliopistossa. Kandidaatin tutkinto on plakkarissa; työstän gradua ja pyrin valmistumaan pian.

Mitä kaikkea olet tehnyt puolueessa tai Piraattinuorissa?

Olen puolueen perustajajäseniä ja siten rakentamassa puoluetta alusta alkaen. Olen toiminut Piraattipuolueessa ensin puoluehallituksen jäsenenä, sitten varapuheenjohtajana ja tällä hetkellä puoluesihteerinä.

Paikallistoiminnassa olen ollut aktiivisesti mukana itse asiassa jopa ennen puolueen perustamista :) mukana aktiivista porukkaa Tampereella (ja muualla Pirkanmaalla), jonka kokoonpano on muuttunut kovasti matkan aikana.

Millä nimimerkillä sinut löytää IRC:stä tai netistä yleensä?

”Kivisto” ircissä, muuten omalla nimellä.

Onko sinulla jotakin erityisosaamista tai erityisiä harrastuksia?
Kansalaisaktivismin voisi jo lukea harrastukseksi. Muuten harrastan kovasti musiikkia. Progebändi soittelee kun ehtii, toisinaan säveltelen erilaisissa genreissä (toki bändillekin). Liikuntana pyöräilen jonkin verran, mutta suurimmaksi osaksi se on paikasta toiseen liikkumista eli hyötyliikuntaa. Kirjoittamista voisi myös pitää harrastustani, blogi varmasti näkyvimpänä osana. Tykkään tietää juttuja kaikenlaisista humanistisista asioista — historiasta, politiikasta, eri aatteista ja maailmankatsomuksista. Maailma on aivan älyttömän kiehtova mesta. Puhuminen ja esiintyminen yleensäkin sujuu suhteellisen hyvin ja olen puoluetoiminnan kautta saanut näistä jo aika kivasti kokemustakin.

Miksi haluat puheenjohtajaksi?

Pyrin puheenjohtajaksi koska tunnen puolueen toiminnan kuin omat taskuni ja mielestäni toimisin varsin hyvin puolueen keulahahmona. Tulen hyvin ihmisten kanssa toimeen ja kykenen keskustelemaan maltillisesti melkein missä olosuhteissa tahansa vaikka toisinaan mielipiteeni ovatkin kärkevät. Esimerkiksi vaikka olenkin erittäin vapaamielinen poliittisilta kannoiltani tulen varsin hyvin toimeen arvokonservatiivien kanssa ja kykenen ymmärtämään heidän kantojaan. Uskon että sopisin juuri nyt viemään Piraattipuoluetta eteenpäin ja jatkamaan sitä hyvää työtä mitä on jo tehty. Haluan johtaa Piraatit eeppiseen kunnallisvaalimenestykseen.