Re: Puolueen puheenjohtajiston ehdokkaat

Etusivu Foorumit Arkisto Kevätkokous 2012 Puolueen puheenjohtajiston ehdokkaat Re: Puolueen puheenjohtajiston ehdokkaat

Julkaisija Vastaukset
Scoffa # Posted on 5.3.2012 at 0.51
Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

Nimi, asuinpaikka, ikä?
Pasi Palmulehto, Hollola, 31 vuotta.

Tämänhetkinen ammatti sekä ammatillinen ja koulutustausta?
Järjestelmäylläpitäjä ja puolueen nykyinen puheenjohtaja.
Ammattitaustaa minulla on pitkältä ajalta niin IT-alalta kuin rakennusalaltakin. Viitisen vuotta olen työskennellyt myös ravintola-alalla ja olen pyörittänyt omaa IT-alan yritystä. Työnteon aloitin jo aikoinaan koulunkäynnin ohella ja siksi suurimman osan osaamisestani olenkin hankkinut käytännön kokemuksen kautta.

Mitä kaikkea olet tehnyt puolueessa tai Piraattinuorissa?
Olen yksi puolueen perustajajäsenistä ja olen toiminut puolueen puheenjohtajana suurimman osan puolueen olemassaoloajasta. Lisäksi olen ollut mukana muun muassa Hämeen vaalipiirin hallituksessa ja hoitanut puolueen IT-palveluiden ylläpitoa, mutta puolueen puheenjohtajuus on aikaavievyytensä vuoksi rajoittanut muiden tehtävätaakkojen kasvattamista. Olen ollut kirjoittamassa lähes jokaista puolueen lausuntoa, useimpia tiedotteista, pitänyt esitelmiä, esiintynyt mediassa ja vaalitenteissä sekä kiertänyt keskustelutilaisuuksissa.

Millä nimimerkillä sinut löytää IRC:stä tai netistä yleensä?
Scoffa IRCistä ja monesta muustakin paikasta. Esiinnyn monesti myös koko nimellä.

Onko sinulla jotakin erityisosaamista tai erityisiä harrastuksia?
En edes tiedä mistä aloittaa. Olen hyvä organisoimaan, mutta myös tarvittaessa toteuttamaan. Olen ollut yleensä valmis tekemään lähes mitä tahansa, mihin muita tekijöitä ei ole löytynyt. Verkkopalveluiden ylläpidon lisäksi muun muassa eduskuntavaaleissa Helsingissä ollut vaalimökkimme on kätteni jälkeä, samoin vuorokaudesta toiseen tavaroiden kuskaaminen paikkakuntien välillä on hoitunut. Aikaa harrastuksille ei puolueen jälkeen ole käytännössä jäänyt.

Miksi haluat (vara)puheenjohtajaksi?
Olen ehdokkaana nimenomaan varapuheenjohtajaksi. Koska tiedän olevani tehtävässä puolueelle hyödyksi. Pystyn opastamaan uutta puheenjohtajaa asioissa jotka eivät ole vielä tuttuja, tunnen piraattipolitiikan kuin omat taskut ja tarpeelliset käytännöt ovat minulle tuttuja.