Re: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Etusivu Foorumit Arkisto Kevätkokous 2012 Puoluehallituksen ehdokkuudet Re: Puoluehallituksen ehdokkuudet

Julkaisija Vastaukset
JoonasD6 # Posted on 30.3.2012 at 17.13
Profiilikuva käyttäjästä JoonasD6

Nimi, asuinpaikka, ikä?

Joonas Mäkinen, Helsinki, 23

Tämänhetkinen ammatti sekä ammatillinen ja koulutustausta?

Matemaattisten aineiden opettaja, muusikko (laulaja, pianisti, säveltäjä), matematiikan (ja monen muun alan) opiskelija Helsingin yliopistossa

Mitä kaikkea olet tehnyt puolueessa tai Piraattinuorissa?

Piraattiaktiivi monen vuoden takanaa. Ensimmäisen Purjeen inkarnaation toimitussihteeri. Piraattinuorten perustajajäsen ja siitä lähtien nuorisojärjestön varapuheenjohtaja sekä kansainvälisten asioiden vastaava. Helsingin piraattien hallituksen jäsen ja Helsingin yliopiston akateemisten piraattien puheenjohtaja.

Millä nimimerkillä sinut löytää IRC:stä tai netistä yleensä?

JoonasD6 kaikkialla. IRC:n monet palvelimet, keskustelupalstat, Twitter, Skype, Steam jne….

Onko sinulla jotakin erityisosaamista tai erityisiä harrastuksia?

Olen muusikko ja tiedemies. Ensimmäinen on tuonut mukanaan to-alan tuntemusta ja suhteita, toinen on pitänyt yllä kriittistä asennetta ja toisaalta tapaa seurata tutkimuksia ja uudistuksia.

Somehörhö.

Miksi haluat hallitukseen?

Hoidan paljon piraattien kansainvälistä ja kansallista yhteydenpitoa tiettyyn piraattiorganisaatioon katsomatta. Osallistun paljon erilaisiin kokouksiin, konferensseihin ja tapahtumiin. Hallituksen (vara)jäsenyys selventäisi edustuksellisia epäselvyyksiä ja helpottaisi piraattiliikkeelle hyödyllisten verkostojen luomista ja ylläpitämistä. ”Ei mulla puolueessa ole mitään roolia, mutta…”

Kiinnostaako jokin erityinen tehtävä hallituksessa (puoluesihteeri, rahastonhoitaja, tiedottaja tms.)?

Hallituksen varajäsen. Kansainvälisten asioiden vastaava. Nykyisen kokoisena liikkeenä Piraattinuorten ja Piraattipuolueen kansainväliset asiat saa hoidettua vielä helposti yhdessä.